LED-skiltebrett ICE CREAM for reklame

Kode: 78-007
1 788,00 kr Pris ekskl. MVA: 1 490,04 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

LED-skiltebrett ICE CREAM for reklame. Neonlys-logo ideell som et glødeskiltbrett som lyser opp virksomheten eller hjemmet ditt for salg.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Tilbehør

Hvorfor er vi den beste?

Over 35 000 YT-abonnenter Over 1000 YT-videoanmeldelser 10 millioner visninger
Profesjonell rådgivning
Markedsleder allerede 12 år
Alle produkter vi tester

Produktbeskrivelse

LED-skiltebrett ICE CREAM for reklame. Neonlys-logoen ideell som et glødeskiltbrett som lyser opp din bedrift eller ditt hjem til salgs online her. Imponerende reklame - perfekte belyste dekorasjoner for å vekke oppmerksomhet.

NEON Annonsering for å markere forretningsdrift eller som dekor, vil berike lokalene dine, som absolutt ikke vil bli oversett og vil tiltrekke potensielle kunder. Den stilige neondekorasjonen, som du vanligvis finner på barer og nattklubber, er nå også tilgjengelig for ditt hjem eller for forretningslokalene dine. Klassiske reklamebannere eller plakater blir en saga blott, og fordi de gir et visuelt rot, legger mange av oss ikke engang merke til dem lenger. Hver av oss liker å skille seg med noe annet, som for den enkelte, så vel som til virksomhet der det virkelig er nødvendig. Takket være LED-glødeskiltbrett, skilt eller logoer, vil du lyse opp rommet eller tiltrekke oppmerksomheten til alle rundt deg . LED-annonser som vil appellere til deg.

Neonskilt - ledede glødebrettskilt som lyser overalt

LED-lys dekorativ logo - som takket være belysningen skiller seg ut blant de vanlige reklame- og informasjonsbannerne. Deres store fordel er evnen til å plassere dem gjentatte ganger hvor du vil. De er perfekte for kontorer (for å gjøre omgivelsene hyggeligere), for virksomhetene dine (som en effektiv reklame eller plakat) eller for hjemmet ditt (som et moderne design). De vil også fungere som navigasjons-LED-belyste skilt for å tiltrekke seg kunden. LED-lys dekorative påskrifter leveres direkte på en gjennomsiktig plastpute, slik at du kan plassere dem praktisk talt hvor som helst.

Spesifikasjoner:

Form: Iskrem
Dimensjoner - 45,5x25,4cm
Strømforsyning - USB 5V
Strømledningens lengde - ca. 180 cm

Pakkeinnhold:

1x LED-lyslogo

Produktdiskusjon (2)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Vla

LED-is

Vladimir Ludvik svar

Vennligst spesifiser om 1 pakke LED-is inkluderer en adapter og en 180 cm ladekabel. Disse dataene er gitt i den tekniske spesifikasjonen, men ikke i innholdet i LED-ispakken, takk. Så er pakken komplett...

Oversatt fra: sk
Cool Mania

LED-skiltebrett ICE CREAM for reklame

Pavel Kováčik svar

God dag,
USB-adapteren er ikke inkludert i pakken. Når det gjelder strømkabelen, er den allerede koblet til LED-logoen fra fabrikken og har en lengde på ca. 180 cm.

Oversatt fra: sk
Jos

LED-skiltebrett ICE CREAM for reklame

Josef Hruška svar

Hva er variasjonen til den lysende iskremen?

Oversatt fra: cs
Cool Mania

LED-skiltebrett ICE CREAM for reklame

Pavel Kováčik svar

God dag,
Målene er 45,5 x 25,4 cm.

Oversatt fra: cs
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (1)

100%
100%
Sebastián

LED-skiltebrett ICE CREAM for reklame

Et smart tillegg til konfekten vår. Under pandemien bestemte vi oss for å endre litt på interiøret i konditoriet vårt. Det vil garantert glede våre kunder etter gjenåpning.
Høyere pris
Oversatt fra: cs