Vår historie

Hvordan startet vi og hva var historien og historien til vår e-butikk Cool-mania? Her skal vi prøve å fortelle deg hvordan det hele har startet fra 2010 til i dag :) Så len deg tilbake og les stien vi har gått og stien vi fortsatt går. Vi ville ikke vært der vi er nå uten din støtte.

Dette er USA i begynnelsen av reisen vår :)

cool-mania team

Det var ÅRET 2010...

Dette året var for laget vårt året for etableringen av Cool-mania-nettstedet. Vi startet i en beskjeden, liten plass med 3 kontorer og et lager, på loftet, hvor det i sommermånedene var som Sahara-ørkenen :) Men takket være entusiasmen det vi la i det, tok vi det som en utfordring, at starten er vanskelig og at vi ikke ga opp til tross for varmen eller liten plass. Og slik så det ut på kontoret vårt på bildet nedenfor.

de gamle lokalene til cool-mania-selskapet

Slik så den første versjonen av nettstedet COOL-MANIA ut

Vi klarte det og til tross for vanskeligere forhold og mindre plass har vi laget den første versjonen av e-butikken fra 2010 hvor vi egentlig bare hadde noen få produkter, vi startet bestillingssystemet og forsendelsen av varer. Inntil da fungerte nettstedet vårt kun for 3 språkmutasjoner. Likevel var det mye arbeid, hovedsakelig for å fange opp alle "fluene eller insektene" som vi kaller det, som kan oppstå under daglig arbeid på e-butikken, for å kjøre ordresystemet, frakt, lagerpåfylling og økonomi og faktureringsforpliktelser. Vi lærte alt mens vi kjørte e-butikken :)

cool-mania gammel nettside

ÅR 2011

For å få bevissthet og synlighet av e-butikken vår og få oppmerksomhet fra nye kunder, satte vi oss som mål å besøke lokale musikkfestivaler, som BEEFREE 2011, LAST NED festival ZV osv. – hvor vi presenterte produktene våre for ungdom. . Vi klarte å samle innledende, svært viktige kontakter og få tilbakemeldinger fra kunder, og også basert på dette utvidet vi vårt segment av tilbudte produkter, som i utgangspunktet kun bestod av LED-produkter, som lysende T-skjorter, lysbelter , festprodukter og andre.

festival befree 2011 cool-mania web

Last ned festival cool-mania presentasjonlast ned festival cool-mania salgsstand

ÅR 2012

I år 2012 har vi hovedsakelig fokusert på å utvide sortimentet fra ca 100 produkter til ca 300 produkter , selv om vi måtte begrense oss i små lagerplasser på ca 60 m2. Dette var ganske vanskelig, da nye og nye esker med varer kom nesten daglig og vi knapt hadde noe sted å flytte. Vi måtte finne et slags system fordi boksene og varene nesten presset oss ut av kontoret, men vi gjorde alt med kjærlighet og hadde det fortsatt gøy :)

Overfylte lokaler til selskapet cool-mania media leaders ltd

ÅR 2013

Tiden kom da vi visste at vi måtte gå videre og finne nye partnerskap, nye produkter, og vi bestemte oss for å besøke elektronikkutstillinger i Hong Kong. Utstillinger var en stor fordel for oss, de hjalp oss med å orientere oss i næringslivets store verden. Det var en mulighet til å få nye kontakter for forretningspartnere og vi fikk enda større oversikt i nye innovative produkter, trender og hva som er «IN» og hva vi kunne begynne å selge på nettsiden vår. Og etter å ha samlet inn kontakter og informasjon om leverandører, begynte vi å lansere andre typer av produktutvalget vårt, som kameraer, spionting, eller diverse interessante dingser eller ting du må ha.

hong kong elektronikkmesse cool-mania besøkutstilling hong kong cool-mania medieledere selskap

Vår administrerende direktør Mário på den store utstillingen i Hong Kong

asiaworld expo mario bruchanik

ÅR 2014-2015

I disse årene 2014 - 2015 bestemte vi oss for å sertifisere med ISO 9001 kvalitetsstyringssystem . For å vinne kundenes tillit enda mer, bestemte vi oss for å implementere kvalitetsstyringssystemet ISO 9001 og kartlegge alle prosesser fra mottak av bestillinger til forsendelse av varer, prosedyre for reklamasjoner osv. Alle prosesser i vårt selskap er nøye overvåket og har sine egne presise prosedyrer for å løse dem. Det er definitivt et skritt for å øke konkurranseevnen og troverdigheten til selskapet vårt også på den internasjonale scenen.

iso 9001 sertifikat media leaders sro

ÅR 2016-2018

Årene 2016 - 2018 var avgjørende år for oss når det gjaldt å lage en helt ny Cool-mania-nettside , legge til mange funksjoner og utvide språkversjonene til 20 (for øyeblikket har vi opptil 38). Vi fokuserte også på å legge til nye produkter, hvorav vi allerede hadde ca 2000 på den tiden (for tiden mer enn 5000). Nye produkter fra ulike kategorier som automoto-seksjonen, hvor vi har fått samarbeid med høykvalitetsleverandører av kameraer og ryggesystemer. Kategorien spionprodukter, gadgets, must-have og til og med festartikler har også utvidet seg. Vi la til en ny skjønnhets- og utendørskategori, som umiddelbart fant fansen.

cool-mania nytt nettsted utseende

ÅR 2019

2019 var et nøkkelår for oss med tanke på innflytting i nye lokaler. Vi kom til det stadiet at vi ikke lenger hadde et sted å lagre varer fra våre leverandører og det var bokstavelig talt nødvendig å flytte til nye, egne lokaler. Ikke bare produktutvalget vårt har vokst, men også teamet vårt på 8 kule galninger :) Så vi måtte se etter større lokaler. Og så dro vi for å se det nye lageret med kontorer og pakkerom, hvor vi kunne tenke oss vår fremtidige drift og vi lyktes:) Tross alt, døm selv.

en omvisning i de nye cool-mania-lokalene

Opprinnelig forslag - visualisering av showroom

Først var det bare et tomt sted men med store muligheter for drift og siden vi bruker mye tid på jobb, måtte vi også tenke på hvordan vi skulle tilpasse og harmonisere driften av e-butikken med forholdene for komforten til menneskene som jobber der, samt kundene som kommer for å se og kjøpe varene personlig. Så vi utarbeidet en innledende visualisering av hvordan arbeidsplassene, lageret, kontorene, sosiale fasilitetene, kjøkkenet og showroomet vil se ut, som ikke bare vil tjene som inngangsområde for kundene, men også som en presentasjon av produktene våre. Så vi hadde en visjon og forberedelsene til gjenoppbyggingen kunne begynne.

visuelt design showroom cool-mania media ledere

Og vi begynte å bygge opp igjen...

Først begynte de innvendige rommene, skillevegger til kontorer, utstillingslokale, lager, etc., å bli ombygd . Samtidig måtte vi forholde oss til installasjon av elektriske ledninger, klimaanlegg, rekreasjon, fliser, fortau, sanitæranlegg osv. Senere var det på tide å klargjøre lagerarealene, stable hyller til varene i to etasjer. I tillegg ble det innredet kontorer fra kontorbord og stoler, via datamaskiner, printere, telefoner, kontorrekvisita opp til penner på bordene :)

ombygging av de nye cool-mania-lokaleneklargjøring av medieleders lagerlagringsområder klargjøring av coolmania

Vi glemte ikke reklamen for lokalene...

Og alt dette skjedde samtidig som vi opprettholdt den daglige driften av e-butikken i de gamle lokalene, da vi måtte opprettholde jevn flyt av bestillinger og vareforsendelser til våre kunder. Vi kunne ikke gå glipp av endringen av uterommene, påklistring av reklamefolier slik at folk kunne finne oss på den nye adressen :)

cool-mania puss av lokaler

Og til slutt, flytting av bedrift og lager til nye lokaler

Og det var totalt kaos, for driften av e-butikken i nye lokaler måtte tilpasses flytting (i den travleste juletiden) og samtidig bæring av tusenvis av varer og sortering og lagring av varer på hyller måtte koordineres, og alt dette sammen med normal drift av e-butikken og behandling av bestillinger , noe som virket umulig, men vi klarte også dette :)

cool-mania-selskap som flytter innbedriftslokaler flytte coolmanialagerpåfyll av cool-mania varer
lagerlokaler medieledereselskapets oppslagstavle cool-mania medieledere

Vi gjorde det! Selskapet har flyttet, den store feiringen og la oss gå for det :)

feiringsselskapet cool-mania medieledere

ÅR 2020 - frem til i dag

Og slik ser selskapet vårt ut i dag når du besøker oss:) Vi klarte det til tross for en veldig vanskelig periode da de dårlige tidene med Covid-19 kom i 2020, som tvang selskapet vårt til å stenge ned i noen uker og det var virkelig merkes i antall totale bestillinger.
Vi kjempet som alle andre, håpet på en bedre morgendag og prøvde hele tiden å komme videre og bringe deg nye og nye produkter og forbedringer for deg.

nye coolmania utstillingslokalermedieledere cool-mania showroomutstillingsvinduer av cool-mania-produkter

Registreringen av varemerket ® for COOL MANIA er nå offisiell...

cool-mania varemerkeregistrering

Vi har vært her med deg siden 2010 :)

cool-mania team fotomedieledere

Og vi tror at mange flere år venter på oss med deg...