Neon bar skilt OPEN - LED glødebrett

Kode: 78-010
1 428,00 kr Pris ekskl. MVA: 1 190,04 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Neon bar sign OPEN - LED-annonse. Neon LED-skilt er ideelle som et glødeskilt som lyser opp virksomheten din (pub, restaurant) som kan selges online her.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Tilbehør

Produktbeskrivelse

Neon bar sign OPEN - LED-annonse. Neon LED-skilt er ideelle som et glødeskilt som lyser opp virksomheten din (pub, restaurant) som kan selges online her. Imponerende reklame - perfekte belyste dekorasjoner for å vekke oppmerksomhet.

Annonsering - LED-belyst OPEN skilt for å markere forretningsdrift eller som dekor, vil berike lokalene dine, som absolutt ikke vil bli oversett og vil tiltrekke potensielle kunder. Den stilige neondekorasjonen, som du vanligvis finner på barer og nattklubber, er nå også tilgjengelig for ditt hjem eller for forretningslokalene dine. Klassiske reklamebannere eller plakater blir en saga blott, og fordi de gir et visuelt rot, legger mange av oss ikke engang merke til dem lenger. Hver av oss liker å skille seg med noe annet, som for den enkelte, så vel som til virksomhet der det virkelig er nødvendig. Takket være LED-glødeskiltbrett, skilt eller logoer, vil du lyse opp rommet eller tiltrekke oppmerksomheten til alle rundt deg . LED-annonser som vil appellere til deg.

Neon bar OEPN skilt - ledede glødebrett skilt som lyser overalt

LED-lys dekorativ logo - som takket være belysningen skiller seg ut blant de vanlige reklame- og informasjonsbannerne. Deres store fordel er evnen til å plassere dem gjentatte ganger hvor du vil. De er perfekte for kontorer (for å gjøre omgivelsene hyggeligere), for virksomhetene dine (som en effektiv reklame eller plakat) eller for hjemmet ditt (som et moderne design). De vil også fungere som navigasjons-LED-belyste skilt for å tiltrekke seg kunden. LED-lys dekorative påskrifter leveres direkte på en gjennomsiktig plastpute, slik at du kan plassere dem praktisk talt hvor som helst.

Spesifikasjoner:

Innskrift: Åpen
Dimensjoner - 45x22cm
Strømforsyning - USB 5V
Strømledningens lengde - ca. 180 cm

Pakkeinnhold:

1x LED-lyslogo

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (1)

100%
100%
Michael

Neon bar skilt OPEN - LED glødebrett

Flott måte å markedsføre virksomheten min på. Gamle plakater er ikke interessante nok, og jeg trengte å få øye på nye kunder. Dette skiltet var superenkelt å installere og det var synlig 24/7, så jeg er veldig fornøyd.
Bra materiale
Enkel installasjon
Jeg vil gjerne se flere stiler
Oversatt fra: en