Glødeskiltbord RESTAURANT - LED-annonse

Kode: 78-015
1 188,00 kr Pris ekskl. MVA: 990,00 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
Crypto
+

Glødeskiltbord RESTAURANT - LED-annonse. Neonlys ideelt som et glødeskilt som lyser opp virksomheten din (pub, restaurant) som kan selges online her.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Tilbehør

Produktbeskrivelse

Glødeskiltbord RESTAURANT - LED-annonse. Neonlys ideelt som et glødeskilt som lyser opp virksomheten din (pub, restaurant) som kan selges online her. Imponerende reklame - perfekte belyste dekorasjoner for å vekke oppmerksomhet.

Annonsering - LED-belyst hjerte for å markere forretningsdrift eller som dekor, vil berike lokalene dine, som absolutt ikke vil bli oversett og vil tiltrekke potensielle kunder. Den stilige neondekorasjonen, som du vanligvis finner på barer og nattklubber, er nå også tilgjengelig for ditt hjem eller for forretningslokalene dine. Klassiske reklamebannere eller plakater blir en saga blott, og fordi de gir et visuelt rot, legger mange av oss ikke engang merke til dem lenger. Hver av oss liker å skille seg med noe annet, som for den enkelte, så vel som til virksomhet der det virkelig er nødvendig. Takket være LED-glødeskiltbrett, skilt eller logoer, vil du lyse opp rommet eller tiltrekke oppmerksomheten til alle rundt deg . LED-annonser som vil appellere til deg.

LED Neon bar skilt - ledede glødebrett skilt som lyser overalt

LED-lys dekorativ logo - som takket være belysningen skiller seg ut blant de vanlige reklame- og informasjonsbannerne. Deres store fordel er evnen til å plassere dem gjentatte ganger hvor du vil. De er perfekte for kontorer (for å gjøre omgivelsene hyggeligere), for virksomhetene dine (som en effektiv reklame eller plakat) eller for hjemmet ditt (som et moderne design). De vil også fungere som navigasjons-LED-belyste skilt for å tiltrekke seg kunden. LED-lys dekorative påskrifter leveres direkte på en gjennomsiktig plastpute, slik at du kan plassere dem praktisk talt hvor som helst.

Spesifikasjoner:

Form: Restaurant Velkommen
Dimensjoner - 25x48cm
Strømforsyning - USB 5V

Pakkeinnhold:

1x LED-lyslogo

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå