Hårete badedrakt for damer med maskulin trykk - mørk

Kode: 200-012
960,00 kr Pris ekskl. MVA: 800,04 kr
utsolgt Beklager, men dette produktet er utsolgt. Dette produktet er ikke lenger tilgjengelig.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
Crypto

Hårete badedrakt for damer med maskulin trykk - mørk. TOPP badedrakter for varme dager på hver strand med iøynefallende og ikke oversett originaltrykk.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Hårete badedrakt for damer med maskulin trykk - mørk. TOPP badedrakter for varme dager på hver strand med iøynefallende og ikke oversett originaltrykk. Lag morsomme situasjoner ved svømmebassenger eller til sjøs når folk ser på deg i denne eksklusive badedrakten. Badedrakter har kontroversielt, men spesielt morsomt inntrykk fordi de viser mennenes kropp og hvor kvinnen vil se ut som en fyr. De er dekorert med en modell av en menns kropp med forseggjorte detaljer som brystvorter, synlig ølmage, de hårete stedene på de mest forekommende områdene - bryst, rygg, skritt, rumpe og mage.

Vil du være unik i løpet av sommersesongen på stranden og komme på noe nytt? Disse furrige damedraktene er en ideell måte å nå det på! Vis alle rundt deg at du er kul og bare har det gøy.

Fylte damer badedrakt mørk

Du trenger ikke å bekymre deg for en lav kvalitet på badedrakten, du kan være sikker! Disse badedraktene er kvalitet og håndlaget av fine materialer for å sikre behagelig bruk.

På e-shop er disse ekstravagante badedraktene i tre nyanser tilgjengelig , så du har det unike valget å velge de rette som passer perfekt til huden din.

Spesifikasjoner for badetøy for damer:

  • Håndsydd i California
  • Laget av poly-spandex materiale, mykt å ta på og behagelig å ha på
  • Høy oppløsning av utskrift på forsiden og baksiden

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå