24K sykkel - Gold Racing

Kode: 200-002
300 000,00 kr Pris ekskl. MVA: 250 000,00 kr
Snart i vårt tilbud

24K sykkel - Gold racing - originale og unike menns britiske motorsykkel er dekorert med 24K gull, kommer komplett i en begrenset utgave med et mykt San Marco semsket sete og racerdekk SR4.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

24K sykkel - Gold racing - originale og unike menns britiske motorsykkel er dekorert med 24K gull, kommer komplett i en begrenset utgave med et mykt San Marco semsket sete og racerdekk SR4. Folk sier "å gå for gull" i en figurativ betydning, som syklister-syklister som ønsker å få den beste gullmedaljen. Og selvsagt fulgte håndverkerne dette uttrykket og skapte fantastiske, og jeg må si den verdifulle sykkelen.

zlaty sykkel

Menns britiske motorsykkel er dekorert med 24K gull, slik at du kan puste lett, du kan fremdeles bli "den stilige herren". Vi kan takke designere for deres innsats for å være originale og ha noe helt unikt - som den gyldne sykkelen. Vi kan kalle denne sykkelen "den har et hjerte av gull" fordi den for produksjonen ble brukt absolutt et glødende lag av 24k gull på hele strukturen. Fra enden av styret opp til baksiden av en tannkjede. Ja, vi vet hva du synes - wow!

Gull konstrukcia sykkel

Og den beste delen? Denne sykkelen er fantastisk og inspirerende vakker når den er i jevn bevegelse. Og ettersom solstrålene vil falle på sykkelrammen i løpet av morgenturen, vil folk rundt åpne munnen overrasket og sannsynligvis bli forvirret for en fullstendig "absolutthet".

Mer informasjon
Merk: Den som sa "ikke alt er gull som glitrer", hadde tydeligvis feil ...


Produktfunksjoner:
Racersykkel for menn dekorert med 24K gull
24k gullglansbelegg ble påført hele sykkelstrukturen
Offset med sofistikerte aksenter i svart i en begrenset utgave med et mykt San Marco semsket sete og racerdekk SR4.
Gullsykkel passer som en unik gave til deg eller for noen virkelig spesielle.

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (5)

78%