Twinkly Squares – LED-programmerbar firkant 6x (20x20 cm) – RGB + BT + Wi-Fi

Kode: 78-084
2 868,00 kr 1 908,00 kr Pris ekskl. MVA: 1 590,00 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Twinkly Squares - LED-programmerbar firkant 6x (20x20 cm) 8x8=64 piksler - Twinkly Squares RGB + BT + Wi-Fi med APP-kontroll.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Twinkly Squares - LED programmerbar firkant 6x (20x20cm) 8x8=64 piksler - Twinkly Squares RGB + BT + Wi-Fi med APP-kontroll. Denne revolusjonerende LED-lysplassen bringer en unik lysdekorasjon til hjemmene våre ved hjelp av den mest moderne teknologien. Lysene styres via en mobilapp som er kompatibel med både Android og iOS. Denne pakken inneholder en kontroller - Wi-Fi/Bluetooth-tilkobling og kontroll og 6 lyse firkanter som hver måler 20x20cm. Det er 64 LED-lys 8x8 piksler på en firkant. Justerbare RGB-lys II. generasjon av Twinkly Squares.

Design LED-lys firkantet på veggen farget RGB - LED Twinkly Squares 6x 64 stk LED-er

programmerbar firkant - blinkende ruter 6 stk

Enhetene kommuniserer med hverandre trådløst ved hjelp av Wi-Fi og Bluetooth . Du kan pare og kontrollere 10 Twinkly-lysenheter samtidig, eller 4000 LED -er, med det samme lysmotivet og mønsteret som vises. Du kan lage dine egne fantastiske animasjoner som vil fylle og lysne opp hele rommet. Listen er designet for innendørs bruk - IP20 beskyttelse .

LED-lys dekorative firkanter - TWINKLY SQUARES (64 lys på en firkant)

LED lys firkanter - blinkende firkanter

Lyslisten består av 64 stk LED-lys som passer til enhver dekorasjon. RGB-dioden betyr at LED -lys kan lage en RGB-lysskjerm med 16 millioner farger . Du kan justere lysintensiteten og den nøyaktige fargen fra fargeskalaen. Denne spesialutgaven inkluderer integrering av smarthjem med Google Assistant og Amazon Alexa.

Vakker lysdekorasjon - sett dine egne farger, animasjoner og temaer for LED-lys sammen for flere LED-enheter

opplyst dekorasjon for leiligheten - ledet lysende firkant

Dekorasjonen din kan lages fra flere enheter og forskjellige former . Vil du ha lyslenke på veggen, farget ramme og LED sparkler på vinduene, og et stort juletre midt i rommet? Ikke et problem! Lag din egen scene og kontroller den samtidig med et felles lystema.

veggdekorasjon - led lys firkantet

Den sofistikerte mobilapplikasjonen parer smarttelefonen din med enheten, og du kan kontrollere den umiddelbart. Selve applikasjonen kartlegger utformingen av lysene og du kan deretter enkelt stille inn en annen farge for hver pære eller gruppe med pærer separat. Kontrollen er veldig enkel, rask og intuitiv . I applikasjonen kan du velge mellom standardmønstre, laste ned nye mønstre fra Internett fra nettgalleriet, eller lage dine egne temaer og lagre dem.

opplyst led smart firkant - på veggen

Universal LED-lys ornament styrt via en mobilapplikasjon for Android og iOS

mobilapplikasjon - glimtvis

Du kan også kontrollere lysintensitet, endringshastighet, farge, nyanse, lysstyrke, rotasjon, blanding og mer. Timerfunksjonen lar deg stille inn lyset til å slå seg på og av automatisk i henhold til en tidsplan. Spillelistefunksjonen lar deg stille inn ulike typer temaer i kronologisk rekkefølge og automatisk endre dem i henhold til innstillingene

blinkende applysstyringsapplikasjon via mobiltelefonwifi led firkantet

Med den valgfrie USB-enheten MUSIC DONGLE vil lysdekorasjonen din reagere på musikken som spilles i rommet, lyset vil endre seg og bytte til musikkens rytme , i henhold til de angitte parametrene. Det er en rekke mønstre og temaer tilgjengelig for å velge "visning etter musikk", som kan redigeres og stilles inn for å passe dine behov. De skiftende lysene i musikkens rytme, ettersom den grafiske equalizeren danser umiddelbart på hver fest. USB-enhet MUSIC er et tilleggsprodukt, det er nødvendig å kjøpe det i vår e-butikk.

twinkly musikk - USB-enhet dongle

Funksjoner:

i tillegg til 64 lysdioder på en firkant
i tillegg til Kontroll via mobilapplikasjon
i tillegg til Wi-Fi og Bluetooth-tilkobling
i tillegg til RGB lys - skala 16 mil. farger
i tillegg til Universell bruk
i tillegg til 6 LED-firkanter i pakken


Spesifikasjon:

Modell: TWQ064STW-07-BEU
Antall dioder: 64 per kvadrat
Holdbarhet: IP20
Tilkobling: Wi-Fi, Bluetooth
Mål på den opplyste delen: 20x20cm
LED-type: RGB
Pærelevetid: over 30 000 timer


Pakkeinnhold:

6x LED lys kvadrat med 64 dioder
1x manuell

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå