Forhåndsbelyste juletrelys - LED Twinkly Strings - 100 stk (20m) RGB + BT + Wi-Fi

Kode: 78-074
1 068,00 kr Pris ekskl. MVA: 890,04 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Forhåndsbelyste juletrelyskjede - Unike LED Twinkly Strings - 100 stk (20m) RGB + Bluetooth + Wi-Fi med IP44-beskyttelse.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Forbelyst juletrelyskjede - LED Twinkly Strings - 100 stk (20m) RGB + Bluetooth + Wi-Fi. Smart julelys - Lys du vil forelske deg i. Disse revolusjonerende LED-trelysene bringer unik lysdekorasjon til hjemmene våre ved å bruke den nyeste teknologien. LED-trelys styres via en mobilapplikasjon som er kompatibel med Android og iOS .

Enhetene kommuniserer med hverandre trådløst ved hjelp av Wi-Fi og Bluetooth . Du kan pare og kontrollere 10 Twinkly-lysenheter samtidig, eller 4000 LED -er, med det samme lysmotivet og mønsteret som vises. Du kan lage dine egne fantastiske animasjoner som vil fylle og lysne opp hele rommet. Lysene er designet for innendørs og utendørs bruk - IP44 beskyttelse . Denne størrelsen - 100 lys passer for trær opp til 120 cm høye.

Trelys til jul - LED smarte lys TWINKLY - 100 stk

blinkende ledede trelys

LED juletre - TWINKLY lys - 100stk

blinkende trebelysningblinkende juletrelys

Twinkly Strings julelys består av 100 stk LED-lys som egner seg til å pynte juletreet. LED-en er plassert hver 8. cm på kablene, som er svart og grønn - for å smelte sammen med treet. RGB+W betyr at LED -lys kan lage en RGB-lysskygge på 16 millioner farger . Du kan justere lysintensiteten og den nøyaktige fargen fra fargeskalaen. Denne spesialutgaven inkluderer integrering av smarthjem med Google Assistant og Amazon Alexa.

Dekorasjonen din kan lages fra flere enheter og forskjellige former . Ønsker du en lyslenke på veggen, en farget ramme på vinduene og et stort juletre midt i rommet? Ikke et problem! Lag din egen scene og kontroller den samtidig med et felles lystema.

julesmarte lyspærer

LED-lys til juletreet styres via en mobilapplikasjon for Android og iOS

Den sofistikerte mobilapplikasjonen parer smarttelefonen din med enheten, og du kan kontrollere den umiddelbart. Selve applikasjonen kartlegger utformingen av lysene og du kan deretter enkelt stille inn en annen farge for hver pære eller gruppe med pærer separat. Kontrollen er veldig enkel, rask og intuitiv . I applikasjonen kan du velge mellom standardmønstre, laste ned nye mønstre fra Internett fra nettgalleriet eller lage dine egne temaer og lagre dem.

blinkende mobilapplikasjon

Du kan også kontrollere lysintensitet, endringshastighet, farge, nyanse, lysstyrke, rotasjon, blanding og mer. Timerfunksjonen lar deg stille inn lyset til å slå seg på og av automatisk i henhold til en tidsplan. Spillelistefunksjonen lar deg stille inn ulike typer temaer i kronologisk rekkefølge og automatisk endre dem i henhold til innstillingene.

glimtende søknadkontroll av lys via mobiltelefondet vakreste juletreetwifi led stripe

Med den valgfrie USB-enheten MUSIC DONGLE vil juletreet ditt reagere på musikken som spilles i rommet, lyset vil endre seg og bytte til musikkens rytme , i henhold til de angitte parametrene. Det er en rekke mønstre og temaer tilgjengelig for å velge "visning etter musikk", som kan redigeres og stilles inn for å passe dine behov. Med MUSIC kan du også nyte videospill, oppleve en ny dimensjon når du spiller spill! De skiftende lysene i musikkens rytme, mens den grafiske equalizeren danser umiddelbart på hver fest. USB-enhet MUSIC er et tilleggsprodukt, det er nødvendig å kjøpe det i vår e-butikk.

glimtende musikk

En unik LED som har alle de lyse regnbuefargene

led lyslistwifi led lys

Egenskaper:

i tillegg til 100 lysdioder
i tillegg til Kontroll via mobilapplikasjon
i tillegg til Wi-Fi og Bluetooth-tilkobling
i tillegg til RGB lyse farger
i tillegg til IP44 beskyttelse


Spesifikasjon:

Antall dioder: 100
Motstand: IP44
Diode diameter: 4,3 mm
Tilkobling: Wi-Fi, Bluetooth
Lysavstand: 8 cm
LED-type: RGB spredt flat
Kabel: svart-grønn
Inngangsspenning: 240V
Utgangsspenning: 24V / 1,5A
Pærelevetid: over 30 000 timer


Pakkeinnhold:

1x LED-pærer til juletre med 100 dioder + kontroller
1x adapter
1x manuell

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå