Tilpassede LED-skjorter med din egen logo - 50x pakke

Kode: 01-053-50
17 400,00 kr 13 068,00 kr Pris ekskl. MVA: 10 890,00 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

CustomEDLED-skjorter med din egen logo - 50x pakke - vi vil produsere 50 stykker LED-t-skjorter med den medfølgende logoen eller grafikkdesignen nøyaktig etter dine behov.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Tilpassede LED-skjorter med din egen logo - 50x pakke - vi vil produsere 50 stykker LED-t-skjorter med den medfølgende logoen eller grafikkdesignen nøyaktig etter dine behov. Med denne LED-skjorten vil du definitivt ha et flott markedsføringsverktøy for å markedsføre dine forretningsaktiviteter.

Egendefinerte lysskjorter - hjelpen til å markedsføre deg selv eller din bedrift. Tenk deg din logo eller grafiske design på disse uforglemmelige t-skjortene! Du vil få en utrolig oppmerksomhet fra de andre for hva som helst, hva du vil promotere på disse unike T-skjortene.

tilpassede ledede t-skjorter fabrikken

Lag dine egne LED-skjorter - besøk www.led-t-shirts.eu

Med blinkende skjorter er mye mer uttrykksfulle enn standardtrykkede t-skjorter. Logoen din vil blinke ved alle kundene dine. Flott for suvenirer, flott for salgsfremmende handlinger og forskjellige arrangementer.

tilpassede skjorter


Hvis du er interessert, kan du følge disse trinnene.

1. Trinn: For den endelige prisberegningen på 50 stk tilpassede LED-skjorter, må du spesifisere nøyaktige størrelser på t-skjorter (S - XXXL) og leveringsland for beregning av fraktkostnader.

2. Trinn: Vi trenger logoen eller grafikkdesignet ditt for tilpassede LED-panelanimasjoner i høy oppløsning (ideelt i kurver).

3. Trinn: VI forbereder animasjonen av et tilpasset LED-panel med logoen eller grafikkdesignet ditt, og sender deg via e-post i en GIF-fil for bekreftelse.

4. Trinn: HVIS du er enig i animasjon av LED-panelet, sender vi deg data for forskuddsbetaling. Vi godtar PayPal eller bankoverføring.

5. Trinn: Etter at vi har mottatt betalingen, starter vi med produksjonsprosessen. Det tar vanligvis 14 - 21 dager - det avhenger av den totale mengden bestilte stykker tilpassede ledede t-skjorter.

6. Trinn: Når vi er ferdig med produksjonen av de tilpassede LED-t-skjortene, sender vi deg en pakke med bestillingen din til leveringsadressen ved første klasses posttjeneste, og vi sender deg sporingsnummeret. Så du kan spore pakken din online.

Vi leverer tilpassede LED-skjorter over hele verden. Vi har kunder i 31 land i verden.

Hvis du er seriøst interessert, send oss ​​dine krav om tilpassede blinkende t-skjorter direkte på [email protected]

tilpassede ledede t-skjorter tilpassede blinkende skjorter eller mer ..

!!! Vær oppmerksom på at det er selskaper fra Kina som produserer veldig billige tilpassede ledede t-skjorter med BILLIGERE materialer, og derfor er varene ofte feil og lyset er mindre uttrykksfullt !!!

VI selger kvalitets tilpassede ledede t-skjorter med FINEST materialer. Videre tilbyr vi en 2-års GARANTI. Vi har CE- og ROHS-sertifisering av produktene våre. Vårt firma har et internasjonalt anerkjent kvalitetsstyringssystem sertifikat ISO 9001: 2008 - Klikk for mer info

tilpassede ledede t-skjorter

LED skjorter spesifikasjon:

  • Laget av 100% bomull. T-skjorter av høy kvalitet er bare i svart farge.
  • Ledpanel er festet til skjorten gjennom borrelåsglidelås - gjør det enkelt å demontere panelet.
  • Mini-pakke eller kontrollenhet (hvor batteriet er satt inn) kan tas ut på grunn av vask av t-skjorte.
  • Minipakken er utstyrt med bryteren PÅ / AV og følsomt rullehjul - du kan velge enten høy eller lav følsomhet.
  • Batterier: 4 x AAA (ikke inkludert)

Hvis ditt firma ønsker å øke merkevarebevisstheten, er våre blinkende LED-skjorter et flott tillegg til din markedsføringsstrategi. De er virkelig effektive markedsføringsverktøy for kampanjer og arrangementer og skiller seg virkelig ut i mengden uansett hvor du bruker dem!

tilpassede ledede t-skjorter

FAQ om LED-T-skjorter

Hvordan virker det?
Det brukes elektroluminescerende teknologi for å få dem til å blinke. LED-panel er laget av tynt papir og fleksibelt materiale. Dette betyr at hvis du bruker denne t-skjorten, føler du deg nøyaktig den samme som om du bruker klassisk t-skjorte. Lydsensorteknologien kan lyse opp med hvilken som helst lyd, eller støy eller musikk. LED-panel er festet til T-skjorten gjennom en borrelås. Mini kontrollboks leveres separat, og den kan spennes til beltet. Du kan slå på / av-knappen i mini-kontrollboksen (inverter) for å kontrollere lysene og lydfølsomheten.

Hvordan får den strøm og hvor lenge fungerer den?
Den drives av 4 AAA 1,5V batterier. Batteristrømmen kan vare i 10-14 timer, avhengig av lengden på bruken eller avhengig av batteriet.

Hvordan kan jeg vaske dem?
De ledede t-skjortene kan enkelt vaskes. Bare ta av LED-panelet med ledninger fra t-skjorten og ta ut batteripakken.

Noen referanser til tilpassede LED-t-skjorter:

pepsi tilpasset ledet t-skjortetilpasset ledet skjorte rcn

redbull tilpassede ledede skjorterHerbalife skreddersydde ledede skjortere-jazero

john gallen
John Gallen "Vi er veldig fornøyd med ledede t-skjorter med logo fra vårt firma. Vi kan anbefale dette selskapet, gode servis og perfekt produkt."
adela avsender
Adala Sender "Tilpassede ledede t-skjorter oppfyller nøyaktig vårt krav om nytt markedsføringsverktøy. Rask levering, perfekt kommunikasjon fra selger."
peter kniebel Peter Kniebel "Mitt firma leter etter leverandør av opplyste t-skjorter med logoen vår, og vi fant dette selskapet. Vi tok en god beslutning når vi bestilte den. Perfekt verdi for pengene og kvalitet er veldig veldig bra."
eugen malik Eugen Malik "Vi er et markedsføringsfirma og har mange kunder som vi tilbyr kampanjetjenester og markedsføringstjenester for. Våre kunder liker tilpassede ledede t-skjorter, vi fant dette produktet veldig nyttig for å tiltrekke oppmerksomhet fra potensielle kunder."
eva sklalska Eva Skalska "Perfekt samarbeid, rask levering og stor verdi - TOPP selger !!!"

Egendefinerte ledede t-skjorter videoer du finner på YT-kanalen vår - YouTube youtube

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå