Smart fitness-T-skjorte med navigering - Bluetooth (iOS, Android)

Kode: 11-284
1 068,00 kr Pris ekskl. MVA: 890,04 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Smart fitness-T-skjorte med navigering - Bluetooth (iOS, Android) for å hjelpe deg med å nå dine treningsmål raskere enn noen gang før.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Smart fitness-T-skjorte med navigering - Bluetooth (iOS, Android) for å hjelpe deg med å nå dine treningsmål raskere enn noen gang før - hold deg i form og nyt livet ditt . Dette er en revolusjonerende T-skjorte som ikke har vært her ennå, den registrerer hver aktivitet av deg, bokstavelig talt. Aktiver T-skjorten ved å trykke på den myke knappen på venstre erme, og den innebygde sensoren på baksiden av T-skjorten vil registrere alle nødvendige detaljer, for eksempel antall trinn, antall klatret gulv, forbrenning av kalorier og samtidig kan navigere deg, hva er den absolutte nyheten på markedet.

tricko med navigeringsmart triks

Du kan pare T-skjorten din med smarttelefonen din via Bluetooth, og deretter bruke en fritt tilgjengelig app (iOS, Android) for å se de innspilte dataene fra aktivitetene dine, eller starte navigasjonen og velge destinasjonen for turen. Den intelligente T-skjorten viser deg veien uten visuelt display, bare ved å vibrere sensorer plassert på skuldrene, som bestemmer retningen for sving ved vibrasjon. T-skjorten er helt vanntett, så ikke bekymre deg for dårlige værforhold. Det innebygde batteriet lades opp med den medfølgende mikro-USB-kabelen . Du kan bruke denne komfortable og fasjonable t-skjorten hvor som helst - hjemme, på treningsstudioet, på løping.

antall trinn Registrerer trinnene
Trenings-T-skjorten via appen informerer deg om nøyaktig antall trinn du har tatt i løpet av dagen - enten det er om morgenen / kvelden eller i arbeidstiden.
antall etasjer Registrerer antall klatrede etasjer
For vår fysiske aktivitet er sunnere å bruke trappene enn heis. T-skjorte-applikasjonen registrerer antall etasjer du har besteget i løpet av dagen og hjelper deg med å holde deg i en sunn tilstand.
fitness tricko kaloritelling Registrerer forbrente kalorier
Selv den minste treningsinnsatsen er med på å forbrenne kalorier. Ved å bruke t-skjorten og applikasjonen vil du bli informert om det nøyaktige antall kalorier som er brent etter sportsaktiviteten.
fitnes tricko tilbakelagt avstand Registrerer avstanden
Kardiologer elsker denne t-skjorten, fordi den er ideell for deres aktiviteter. Du vil bli informert om gangavstand eller nådd avstand når du trener ute eller på løpebanen ..
fitness tricko navigacia Navigering til ønsket sted
Bruk den aktuelle appen til t-skjorten, skriv inn destinasjonen du ønsker, og t-skjorten navigerer hvor du skal dra, uten å måtte bruke et kart eller navigering på mobiltelefonen for å sikre at du er på rett spor. T-skjorten som bruker vibrasjonssensorer plassert på skuldrene, vil fortelle deg hvilken retning du skal gå for å komme til endelig destinasjon så snart som mulig.

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå