Om oss

Selskap

Cool-mania er en av de største internettforhandlerne av LED Party-produkter og elektroniske dingser. Cool-mania ble grunnlagt i 2009 og har hovedkontor i Slovakia (det sentrale Europa). Vår forretningsfilosofi er enkel: gi forbrukere og bedrifter det de vil, når de vil ha det. Vi slutter aldri å forbedre driften i verdensklasse ved å sette våre kunder - og deres behov - først.

cool mania team

Media Leaders Ltd. holds an internationally recognized quality management system certificate ISO 9001:2015

ISO-sertifikat cool mania


Produkter

Vi tilbyr kundene hundrevis av produkter, og listen over produktkategorier og produkttilbud vokser hver dag. Cool-mania-kunder vet at de får de beste prisene og eksklusive tilbud på et stort utvalg av produkter som Led, gadgets, gaver, auto, spion, mote og mange flere. I tillegg tilbyr vi andre varme produkter som LED-t-skjorter, Glow El-ledninger og så videre.

Våre gode forhold til alle de store leverandørene betyr at kundene våre alltid vil finne spesialtilbud på varme produkter fra hver produktseksjon. Og for å hjelpe kundene våre med å velge de riktige produktene, gjør vi det enkelt å finne tilgjengelighet, priser, anmeldelser og rangeringer.


Service

På Cool-mania har vårt fokus alltid vært på å hjelpe kunder med å spare tid og penger. Derfor har vi investert i å bygge et nettsted som gjør det mulig for dem å administrere kontoene sine sikkert uten inngrep. Det er den bemyndigende, 24/7 selvbetjeningstilnærmingen som sikrer at vi holder kundene fornøyde og prisene våre konkurransedyktige.

cool mania adresse

cool mania butikken butikken cool mania e-butikk cool mania