Oppblåsbar for voksne - Hvit påfugl

Kode: 201-009
790.00 kr 590.00 kr Pris ekskl. MVA: 491.67 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
+

Oppblåsbar for voksne - Hvit påfugl. Det tar seg av å skape en tropisk atmosfære uansett hvor du tar den, mens du serverer for å slappe av og nyte vannet.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Oppblåsbar for voksne - Hvit påfugl. Det tar seg av å skape en tropisk atmosfære uansett hvor du tar den, mens du serverer for å slappe av og nyte vannet. Ta av et klassisk, diskret oppblåsbart sete, og ta denne gangen et eksklusivt stykke , som du kan hygge deg med i det vanlige i de varme sommermånedene. Skal du på ferie til sjøen eller innsjøen? Ikke glem å ta denne stilige oppblåsbare ringen for å få oppmerksomhet, men hovedsakelig vil du oppleve smilesituasjoner og minneverdige opplevelser med familie og venner. Når skal du ha det gøy, om ikke i sommerferien? De store dimensjonene og den originale utformingen av den oppblåsbare puten sørger for at du vil være sentrum for oppmerksomhet ved hvert vannfest. En fantastisk oppblåsbar båt som du og vennene dine vil elske.

Oppblåsbare ringer i vannet, enten i sjøen eller bassenget - store stilige oppblåsbare ikke bare for barn eller for to. Kos deg sommeren i flott stil!

oppblåsbart sete i bassenget
Lag en unik estetisk og morsom atmosfære hjemme med det enorme flytende dyret i bassenget ditt. Takket være den store størrelsen , gir den oppblåsbare ringen god plass til to voksne for å nyte avslapning, soling og vannmoro med partneren din. Det oppblåsbare flytende setet er egnet for å tilbringe en tid ved bassenget, innsjøen, stranden eller i hagen som en solseng. XXL oppblåsbare flyter har også funnet sin plass i kjendisverdenen hvor de er veldig favoritt og populære, ettersom de er garantien for riktig underholdning. De er laget av høykvalitets PVC-materiale og inkluderer to grep som er enkle å gripe for å manipulere og urokkelig tur på vannet.

I vår e-butikk har vi flere modeller av disse morsomme oppblåsbare flyteringen tilgjengelig, så du har den unike muligheten til å velge de mest passende oppblåsbare og nyte sommeren i flott stil.

Spesifikasjoner - oppblåsbar hvit påfugl:

  • Materiale: PVC av høy kvalitet
  • Dimensjoner: Lengde 1,9 m, Bredde 1,6 m, Høyde 1,5 m
  • Vekt: 2,7 kg

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå