Flamingo oppblåsbar koppholder - mini oppblåsbar

Kode: 201-015
144,00 kr Pris ekskl. MVA: 120,00 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Flamingo oppblåsbar koppholder - en mini oppblåsbar for alle å slappe av med en avkjølt drink i hånden. Minibasseng flytende drikkeholder.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Flamingo oppblåsbar koppholder - en mini oppblåsbar for alle å slappe av med en avkjølt drink i hånden. Minibassengets flytende drikkeholder følger med i tiden og de siste trendene. Den opprinnelige innehaveren vil live opp enhver fest. Den oppblåsbare holderen i form av en flamingo er detaljert og dens grafiske bearbeiding har et veldig behagelig inntrykk på øyet. Den muntre holderen i form av en flamingo vil bli elsket av alle som søker etter en praktisk løsning på fraværet av en drink i sommersesongen. Hver voksen, tenåring eller barn vil virkelig sette pris på det.

Flamingo - Oppblåsbare koppholdere

flamingo oppblåsbar koppholder flytende

Den originale Flamingo gummibåten vil gjøre de varme sommerøyeblikkene dine ved sjøen mer behagelige.

Den oppblåsbare holderen i form av en flamingo har en lang rekke bruksområder. Du kan bruke den til å oppbevare en boks med alkoholholdig eller alkoholfri drikke, et glass uimotståelig juice, en krukke med drikke eller is eller en flaske med kaldt vann. Den praktiske flytende koppholderen skiller seg ut for sin seighet. Den vil overvinne selv de tøffeste bølgene i havet. Du kan ta den med deg ikke bare til bassenget, men også til stranden, til havet, til innsjøen, til jacuzzien. Kort sagt, det er brukbart alltid og overalt.

oppblåsbar flamingo for kopper som holder

En seig flamingo vil til og med gi livet sitt for drinken din :)

Flamingo koppholderen er superkompakt, slik at du alltid kan ha den med deg hvor som helst. Den passer pent i en strandveske, og du har fortsatt god plass til overs. Den sjarmerende drikkeholderen utmerker seg for sine materialer av høy kvalitet og slitesterk overflate. Flamingoen vil inneholde den drikken du tilbereder. Du trenger aldri å bekymre deg for drinken din, den er i en stabil posisjon, så den bør ikke søle, men du må være forsiktig. Nyt en sommer full av moro med din favorittdrink rett i bassenget.

Flytende basseng oppblåsbart minihjul i form av en flamingoflamingo koppholderPool oppblåsbar for kopper i form av en flamingo

Spesifikasjoner:

  • Materiale: PVC
  • Farge: rosa


Pakkeinnhold:

1x Oppblåsbar koppholder i form av en flamingo

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå