Bassengholder oppblåsbar flytende for kopper - Palmetre

Kode: 201-022
108,00 kr Pris ekskl. MVA: 90,00 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Bassengholder oppblåsbar flytende for kopper - Palmetre. Originale oppblåsbare flytende koppholdere med sommertema er perfekte for å slappe av med en kald drink i hånden.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Bassengholder oppblåsbar flytende for kopper - Palmetre. Originale oppblåsbare flytende koppholdere med sommertema er perfekte for å slappe av med en avkjølt drink i hånden. Drikkeholderen følger med i tiden og de siste trendene. Den stilige oppblåsbare holderen vil bli din beste venn. Den oppblåsbare holderen i form av en øy med et palmetre er detaljert og designet gir øyet et veldig karismatisk og behagelig inntrykk. Palmetreet flytende holder har et veldig realistisk inntrykk. Hver voksen, tenåring eller barn vil virkelig sette pris på det.

Bassengholder for kopper - øy med palmetre

Bassengholder for kopper - øy med palmetre

Den smarte allsidige drikkeholderen vil imponere alle med sin fleksibilitet og holdbarhet.

Den trendy koppholderen passer for både vann- og landbruk. Den praktiske flytende koppholderen med palmetre vil skape hyggelige sommerøyeblikk i komforten av en solseng ved bassenget, eller fantastisk moro ved sjøen. Du kan ta med deg drikkeholderen til stranden, til sjøen, til boblebadet, til bassenget eller havet, til en fest med venner og familie. Den uvanlige flytende holderen vil live opp enhver fest og skape den rette sommerstemningen. Enhver person som er lei av å stadig stå opp for å få en kald drink, vil virkelig sette pris på en smart oppblåsbar holder.

Pool oppblåsbart minihjul for å holde palmetredrikker

En oppblåsbar øy med palmetre passer alltid og overalt - universell bruk og tilpasningsdyktig karakter.

Den muntre oppblåsbare koppen tilpasser seg enhver situasjon og enhver tilstand. Du kan bruke den universelle koppholderen på forskjellige måter. Den enestående koppholderen i form av en øy med et palmetre kan inneholde en hvilken som helst alkoholholdig eller alkoholfri drink, velsmakende iskrem eller en kjølt boks, eller et glass med en forfriskende drink. Du kan også bruke palmeholderen som et kar for en smarttelefon, en minihøyttaler. Barn vil være spesielt glade for å ha favorittlekene sine for hånden. Blid livet ditt og opplev den sanne sommerens atmosfære.

Palme koppholder

Spesifikasjoner:

  • Materiale: PVC
  • Farge: bland

Pakkeinnhold:

1x oppblåsbar koppholder i form av et palmetre

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå