Elektrisk elegant vinåpner

Kode: 94-014
468,00 kr Pris ekskl. MVA: 390,00 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Luksus elektrisk elegant vinåpner - Åpning av vin har aldri vært enklere og mer elegant som med vår elektriske åpner. Fremgangsmåten er enkel.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Luksus elektrisk elegant vinåpner - Åpning av vin har aldri vært enklere og mer elegant som med vår elektriske åpner . Fremgangsmåten er enkel - gjenopprett folieflasken, sett vinåpneren på toppen av flasken og trykk på knappen.

Du trenger ikke å bekymre deg for problemer som å synke kork - vin åpnes raskt og automatisk. Smaking av god vin er en uforglemmelig opplevelse. Selvfølgelig, med mindre du ikke bruker en klassisk vinåpner. Hvis du er lei av å bryte med kork, kan du prøve denne elegante flaskeåpneren! Med denne luksuriøse åpningen vil du spare tid, fordi åpningen av vin tar bare noen få sekunder! Sikkert vet alle problemene hvordan man åpner vinen og hvordan man får korken raskt og pålitelig ut for å unngå devaluering av deilig drikke.

Det er enkelt med vår elektriske vinåpner. Ta åpneren, fest på flaskehalsen, trykk den, og innen ti sekunder er korken borte! Det er det! Favorittgadget blant vinelskere og er nå allerede tilgjengelig i ditt land. Luksusgave!

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå