Angel decanter aerator

Kode: 94-004
468,00 kr Pris ekskl. MVA: 390,00 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Angel aerator karaffel - når du vil prøve dette produktet, vil du elske det. Det er kjent at vinen smaker bedre når den luftes. Decanter tilbyr akkurat det.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Angel aerator karaffel - når du vil prøve dette produktet, vil du elske det. Det er kjent at vinen smaker bedre når den luftes. Decanter tilbyr akkurat det. Hvis du forbereder en fest hjemme og ønsker å få oppmerksomhet fra gjestene, er dette en fin måte å forbedre en fest på. Gjestene dine vil nyte den gode festen og enda mer, de vil sette pris på kvalitetssmaken på viner.

engelkaraffel

Hvordan dekanter vin uten profesjonelt sommelier tilbehør og erfaring? Prøv å bruke vår belufter Angel, bruken er veldig enkel, og dekantering av vin reduseres til et minimum. Dekantering av vin i karaffen kan ta flere timer for å oppnå riktig effekt. Utmerket belufter kan understreke smak og aroma av vin direkte fra flasken ved å helle vin gjennom lufteren i glasset. Dekanteringstrakt er utstyrt med en sil som fanger opp selv det minste sedimentet i vinen, og luftkanaler vil lufte vinen perfekt på et øyeblikk. Dette er en enkel prosedyre som kan understreke smaken og aromaen til vinen din for å få den perfekte opplevelsen.

Hvis du har smak for god vin, men du har liten tid, er dette en ideell tidsbesparende enhet. Glem å vente en time til vinen vil puste. Du trenger bare å åpne den og helle i et glass.

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå