Grønn fisk - morsom ansiktsmaske i silikon for barn og voksne

Kode: 88-331
348,00 kr Pris ekskl. MVA: 290,04 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
Crypto
+

Grønn fisk - morsom ansiktsmaske i silikon for barn og voksne - laget av 100 % naturlig lateks til Halloween eller karneval. Barne- og voksendrakt (masker).

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Grønn fisk - morsom ansiktsmaske i silikon for barn og voksne - laget av 100 % naturlig lateks til Halloween eller karneval. Barne- og voksendrakt (masker). Materiale som er miljøvennlig og ikke giftig. Å se og puste gjennom munnen og neseborene på masken er behagelig og pustende.

fisk silikon ansiktsmaske for hodet

Halloween-masker for gutter (barn) eller voksne

Halloween-masken er interessant med sin forseggjorte design og detaljer, som gjør den til et slående tillegg til den skumle atmosfæren. Med sine skumle egenskaper og imponerende elementer vil du få inntrykk av at du går inn i dyrenes verden. Det er det perfekte tilbehøret for de som ønsker å skape en følelse av spenning og mystikk på en Halloween-fest. Med denne masken i ansiktet vil du bli en av de mest populære og anerkjente filmheltene eller ikoniske dyr og karakterer, og dette vil garantert gi deg mange komplimenter og glade reaksjoner.

Denne lateksmasken er derfor et helt ideelt og originalt valg for Halloween, karneval, maskeradeball, ulike fester, bursdagsfester og andre. Våre skumle masker skiller seg best ut på Halloween, karneval, disco, på en klubb, på fest eller festival, de er den rette investeringen for deg hvis du vil imponere og fremfor alt være kul.

Fiskegrønn hode ansikts silikonmaske

Karnevalsmasker - Latex karnevalsmasker for barn og voksne

Også egnet som en original gave til kjære. Du kan kjøpe masker online i vår e-butikk. Og gjør deg klar for mange bilder og videoer hvor du vil være sentrum for oppmerksomheten. Den spesielle blandingen av naturlige lateksmaterialer garanterer iøynefallende og ikke bare et flott snitt, men også en behagelig slitasje. Karnevalskostymer (masker) de ble nøye designet og med mange fantastiske mønstre kan du forvandle deg til favorittsuperhelten din eller skumle filmmonstre eller dyr.

Pakkeinnhold:

1x silikon fiskemaske

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå