Gaver til menn – gaveideer (tips) til ham: TOPP 20 tips

Gaver til menn - gaveideer (tips) til ham: TOPP #20 tips. Har du ingen ideer til bursdag, jul?? Beste gavene til din far, kjæreste, venn, ektemann - original gaveinspirasjon til deg.

Menn blir ofte kalt at de er som evige barn. Det spiller ingen rolle om det er en mann, kjæreste, bror, venn, far eller bestefar. Hver av dem trenger å ha sin egen "mennesketid", uten hvilken det ville være veldig vanskelig å forestille seg livet deres. Noen er såkalte bilentusiaster, andre er derimot musikere eller lidenskapelige reisende. Når du skal velge riktig gave til en mann, er det derfor viktig at du kjenner mottakeren din så godt som mulig. Vet du hva han gjør? Hva er hobbyene hans og hva får han vanligvis til å smile? I så fall vil det være veldig enkelt for deg å velge den ideelle gaven til en mann, en gave til en far, en gave til en venn, en gave til en kjæreste eller en gave til en mann.

Men hvis valg av gave er en stressende sak for deg, vil listen over våre TOP 20 gavetips , som du garantert vil velge fra, absolutt hjelpe deg med å ta en avgjørelse. Vi har gode tips til gaver til en venn , gaver til menn inn i bilen , ulike morsomme gaver til menn , samt gaver til menn til jul. Det er svært liten sjanse for at en mann ikke liker biler, musikk, sport, elektronikk, underholdning eller reiser. Kjenner du noen sånn?

gaver til menn ?

Du kan ordne en original gave til en mann - ektemann, far, bror, onkel eller venn direkte fra hjemmet ditt i vår Cool-mania.eu e-butikk. Så hvis du allerede leter etter en passende idé til en gave til en mann til en bursdag, navnedag, Valentinsdagsgave til en mann, en gave til en mann i 50-årsalderen, en gave til en mann til jul eller en hvilken som helst annen anledning, alt du trenger å gjøre er å sette deg ned komfortabelt, ta opp din bærbare datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon og fordype deg i det rike tilbudet av våre TOP utvalgte produkter .

Klar?

#TOPP 1 Gave 3D-trekart på veggen - original gave til menn

En gave til en mann, originale gaver til menn

Enten du gir en mann - en eventyrer eller noen med en høykvalitetssmak for interiørdesign, er et 3D-kart garantert nummer 1-valget. La ham visualisere reisedrømmen. Takket være 3D-kartet vil han være litt nærmere det hver dag. Den skiller seg vakkert ut på et soverom, en hjemmestudie, et kontor i en bedrift, en bedrift, men også på et barnerom til en liten skolegutt. Kartet er laget av flere tredeler, hver er håndlaget. Vi snakker om et ærlig laget, luksuriøst interiørtilbehør , der du kan velge mellom flere farger på tre, samt forskjellige dimensjoner (fra 100 cm x 60 cm til 300 cm x 175 cm). Det er en flott personlig gave til en mann som passer inn i livsstilen hans. Alt du trenger å gjøre er å klikke på den aktuelle lenken, velge farge og størrelse, og i løpet av få dager kan mottakeren glede seg over en vakker og spesiell original gave.

#TOPP 2 kontorgavesett i skinn - luksusgaver til menn - en gave til en sjef, far, kollega

gaver til menn, en luksusgave til en mann

Alle luksusgaver til menn fra denne kategorien er laget av høykvalitets tre og førsteklasses 100% syntetisk lær, alt håndlaget og ærlig sydd og bearbeidet av HANDMADE produksjon . Den unike utformingen av skinn med tre ser ekstremt stilig ut - et tips for en luksuriøs gave til en mann , et tillegg til kontoret eller studiet. Disse settene og tilbehøret ser luksuriøse og smakfulle ut takket være bruken av førsteklasses materialer i produksjonen og egner seg derfor som gave til en sjef, far, kollega eller bestefar. Beregnet for enhver mann som liker orden og ordentlige detaljer hvordan det ser ut! Et kontorsett eller tilbehør til kontoret vil definitivt bidra til å holde pulten organisert og samtidig se effektiv og stilig ut!

#TOPP 3 Luksus whiskygavesetten eksklusiv gave til en mann på hans 30-, 40-, 50- eller 60-årsdag

gave til en fyr, tips til gaver til menn,

Luksusgaver som glass whiskysett eller glass – et gavetips til en mann på 30-, 40-, 50- eller 60-årsdagen. Tilbehør som gjør servering av whisky eller bourbon til en opplevelse! Stilige og elegante sett og vin- eller whiskyelementer i vakkert design - et unikt tillegg til ethvert hjem, kontor, hjemmebar eller hytte som en stilig og eksklusiv julegave til de krevende mennene. Gi en gave til en venn, far eller sønn, eller som tips til bursdagsgave til sjef, kollega eller venn i form av et vakkert drikkesett, eller glass eller tilbehør til servering av alkohol eller vin. Definitivt en gave som vil ha sin hedersplass på enhver arbeidsplass, kontor eller hjem i alkoholhylla.

#TOPP 4 Gave minikjøleskap TIN - flott gaveide til en fyr, mann, partner

gave til en mann - mannens gaver

Fantasifullt og morsomt minikjøleskap for drinker i form av en boks, til bokser eller en flaske alkohol, og det er laget som en bursdagsgave til en fyr som er kul og vil glede venner, kolleger eller til og med familie med denne minibaren. Et kjøleskap i form av en boks vil se bra ut, for eksempel i en bar, en restaurant, eller det er også egnet for en campingvogn eller en bil fordi det er bærbart. Hva kan være bedre enn når menn tar en herretur, eller drar på hytte og det er varmt ute, og når de kommer til hytta, kan du ta ut guddommelig nedkjølt øl fra dette kjøleskapet, eller en flaske whisky eller en nedkjølt softis drink :) Dette er definitivt en flott idé for en gave til en bror, en mann, en venn eller til en vennegruppe.

#TOPP 5 Borat badetøysgave – en sexy morsom gave til en mann, kjæreste, venn

morsom gave til en kjæreste, fyr, kollega, venn

En sexy morsom gave til en mann, en kjæreste, en venn, men også som en spøkegave til å gjøre moro på et utdrikningslag, eller som bursdagsgave til en venn - Borat Mankini Badetøy. Ingen vil overse disse unike Borat-badedraktene. Din partner, bror eller kollega vil alltid være sentrum for oppmerksomheten,   alle   vil legge merke til det ved svømmebassenget eller ved sjøen :) En flott idé for alle gale mennesker med en dose mot til å ha dem på:)

#TOPP 6 Gave Tattoo sleeves - en julegave til en mann, en gave til en venn

Julegave til en mann

En annen god idé for en gave til en mann kan være vårt "triks" i form av tatoveringsermer . De er laget av høyteknologisk materiale nylon og spandex l, som imiterer fargen på menneskelig hud og ligner damestrømper. Dette er det som gjør at tatoveringen fester seg perfekt til huden til en person og ser ekte ut. Fordelen er endringen av tatoveringsmønstre, takket være at tatoveringen aldri blekner. Det er kanskje ikke en ideell gave til en mann på 50-årsdagen hans , men den passer for en mann - en tenåring , så vel som for alle de som vil prøve hvordan det føles å ha en tatovering på armene, til og med hvis det er en falsk.

#TOPP 7 Gave LANGIE - stemmeoversetter - gavetips til far, mann, julegaver til menn

gave til faren, mannen, broren

Språkbarriere? Ikke noe problem. Alt vil bli tatt hånd om av LANGIE digitale oversetter , som vil åpne en helt ny dør til verden for mottakeren din. Ikke bare gir oversettelse til 53 språk , det er til og med nå en fullverdig turistguide . Langie er en ideell gave til en mann - en reisende , men også for alle som drar til utlandet for å jobbe (gave til far). Det er også nyttig hvis du trenger å avtale en nettsamtale med en utenlandsk partner. I tillegg til WiFi-nettverket, samarbeider det med det mobile 3G/4G-nettverket ved hjelp av Langie SIM-kort , som du også kan kjøpe i vår e-butikk cool-mania.eu . Den egner seg som en gave til en venn , en gave til en mann til jul , men også som en gave til en far , som det kan være spesielt vanskelig å lære et nytt språk. Langie- oversetteren har mange funksjoner.

#TOPP 8 Gave Falske isbiter 100 stk - en gave til mannlige bryggere, vinmakere, etc.

gavetips for menn mann gaver

Og vi kan ikke glemme denne originale gaven til mannlige vinmakere, bryggere osv. - Eksklusive, elegante, kunstige isbiter 100 stk som ikke kan skilles fra ekte. Med denne gaven til en venn, kjæreste, far, vil du treffe målet! Kunstige akryl-isbiter for drinker eller som dekorasjon av skåler (beholdere) med champagne representerer en ideell løsning for alle som lager forskjellige presentasjoner av drinker der ekte is ikke har plass. Hvis du trenger å arrangere et elegant eller interessant utseende for en drink, er kunstige isbiter de rette for deg.   Falske isbiter ser sjarmerende ut som dekorasjon eller tilbehør til enhver fest. En original og stilig gave til en mann som helt sikkert vil sette pris på valget ditt og definitivt vil prøve denne flotte og spesielt praktiske gaven med en gang.

#TOPP 9 Whisky Smoker kit gave – en eksklusiv gave til den moderne mannen

personlig gave til menn, luksusgaver til menn, mann

Denne gaven bør være et must-ha-element for enhver elsker av kvalitetswhisky . En vakker og stilig gave til din mann, far, bestefar eller sjef, rett og slett for enhver mann . En enkel måte å gjøre hvert glass unikt og sofistikert. Takket være dens moderne og holdbare design er den enkel å bruke og hvem som helst kan bli en førsteklasses hjemmebartender med den. Fire forskjellige treflis tilfører dybde og smak slik at du kan oppleve naturlig trerøyk i hver drink. Røykhuset er også egnet for cocktailer, vin eller kulinarisk kunst. Du kan gi hetten i gave til en whiskyelsker, den vil helt sikkert bli en utmerket følgesvenn. Så ikke tenk mer og gi din kjære med denne luksuriøse og ekte herregaven.

#TOPP 10 Gave Universal USB smart pumpe - gave til far, mann, gaver til menn i bilen

gave til mannen

En ekte mann liker å ha ting under kontroll og er klar til å gripe inn raskt og effektivt i tilfelle et sammenbrudd. Det er derfor hver manns obligatoriske utstyr bør inkludere en høykvalitets pumpe . Vi snakker imidlertid ikke om en pumpe som vil få musklene til å vokse under inflasjon. Vår kommer med en intelligent smart løsning, den er helt elektrisk, luftdrevet, kontrollert av en LED-skjerm og, takket være dimensjonene, fullt bærbar , hvor som helst på veiene. Den er blant annet enkel å lade, enten via den medfølgende eksterne laderen eller via USB eller DC tenning direkte i bilen. Dette tipset til en gave til en mann passer som utstyr til bil, motorsykkel, sykkel, men også en gummibåt . Ideell som gave til far, gave til en venn eller gave til ektemann. Det vil rett og slett glede enhver fyr som tilbringer mesteparten av tiden sin på veiene.

#TOPP 11 Gave EMS muskelstimulator - Julegaver til menn, bursdagsgaver til menn

gave til en kjæreste

Hvis du skal gi en gave til en mann som jobber for å bygge en vakker, velutviklet kropp , har du funnet den ideelle gaven til ham i dette øyeblikk. Kanskje han har lite tid, en stillesittende jobb, eller han liker rett og slett ikke å trene i treningsstudioet. Uansett vil vår EMS muskelstimulator hjelpe ham å trene. Denne originale gaven til en kjæreste vil bli verdsatt av alle menn , uavhengig av kondisjonsnivå. Enten du leter etter en gave til en far med ølmage, til en aktiv sportsmann for å intensivere treningen, eller til en venn som gjerne vil forme figuren sin med minimal innsats, er du på rett adresse. Han skjuler stimulatoren diskret under klærne , aktiverer den ved å trykke på den og lar den fungere mens han kjører, leser eller ser på TV. Det vil også bli verdsatt av eldre menn, som har vanskeligere for å komme i form og vanligvis er mer utsatt for muskelskader under regelmessig trening i treningsstudioet. Derfor kan EMS-stimulatoren være en flott gave til en mann på 40-årsdagen hans , en gave til en mann på 50-årsdagen eller en gave til en mann på 60-årsdagen .

#TOPP 12 gaveskjerf til ansikt og hode - morsomme gaver til menn, en gave til en venn

gave til en venn

Ansiktsbeskyttelse har blitt en slags ny standard, men i tillegg til den beskyttende funksjonen bør man heller ikke glemme bildet, hva menn og kvinner tar seg av. Hvis du leter etter en gave til en mann som elsker filmer eller dyr, vil du definitivt ikke ødelegge noe ved å kjøpe et skjerf med motivet. Den kan brukes under fotturer, sport, men også å ha på nakken under vanlige dagligvareinnkjøp. Skjerf er laget av 100% polyester , takket være at de perfekt fanger smuss og forurensninger fra det ytre miljøet mer effektivt enn andre materialer. I tillegg til den beskyttende funksjonen, er det også et bilde og spesielt morsom gave til en mann, som han ikke vil bli oversett i offentligheten.

#TOPP 13 Gave USB-nøkler for menn - Julegaver til menn, originale gaver til menn

originale gaver til menn

En annen flott idé for en gave til en mann er en USB-nøkkel med et originalt design . Du finner flere av dem her, fra morsomme til tematiske . Du kan gi den i gave til en bror, venn, ektemann, far, onkel, svoger, venn, ansatt eller forretningspartner. Rett og slett hvem som helst og til enhver anledning. Det spiller ingen rolle om du leter etter en 50-årsgave til faren din , en valentinsgave til en mann eller en julegave til en mann . De kan bruke USB-pinnen når som helst. De kan feste den til nøklene sine og stilig overføre data mellom ulike enheter . Originalt og nyttig, hva sier du?

#TOPP 14 gavebilkameraer - originale gaver til menn, gaver til mannen inn i bilen

bursdagsgave til mann fyr far bror venn

En flott bursdagsgave til en mann? Nok et treff i svart. Et kamera med GPS, 4K-oppløsning, dobbel linse er kanskje drømmen til enhver mann med egen bil. Den registrerer bevegelsen til bilen og holder den under overvåking 24 timer i døgnet . Garantert sikkerhet, som hjelper med å bevise forsikringskrav og fungerer også som en svart boks for registrering av GPS-koordinater. Vi har flere flotte modeller å velge mellom, men har du gått deg vill i de tekniske termene i de forrige setningene, ring oss så hjelper vi deg gjerne med valget :) Kameraet passer som julegave til far , eller en personlig gave til en mann - en bilentusiast. Men det er faktisk også en gave til hele familien , for man vet aldri hva som kan skje, og det er alltid godt å ha bevis på hvem som har gjort en feil eller hva som faktisk skjedde på veiene.

#TOPP 15 Gift Massasje vibrerende pistol - et gavetips for en mann for å slappe av kroppen perfekt

gave til en mann på 60-årsdagen

Fysisk og psykisk stress fører med seg flere problemer, som vanligvis inkluderer stive muskler. Selv om det er mange massører i verden, kan du ikke ta noen av dem hjem eller på tur med deg. Og det er her vår hendige hjelper - Massasjevibrasjonspistolen - kommer inn på scenen. Hvis du leter etter en gave til en mann med en fysisk krevende jobb, en idrettsutøver eller noen som liker avslapping i form av massasje, vil han umiddelbart forelske seg i denne gaven. 5 hastighetsnivåer og 5 massasjehoder, den vil perfekt lindre spenninger i kroppen og gi en dyp beroligende massasje. Massasjepistolen er også en passende ide for en gave til en mann på 60, ​​50, 40, 30, da musklene svekkes med årene og det er derfor nødvendig å være ekstra forsiktig med dem.

#TOPP 16 Gave Oppvarmede ting til kroppen - Julegaver til menn, en flott gave til pappa

Julegaver til menn Julegave til mann, far, bestefar

Bare forestill deg det. Det er iskaldt og minusgrader ute, men kroppen din er behagelig varm . Hver kaldhjertet fyr vil definitivt sette pris på det. En praktisk gave til en far, bestefar, ektemann, venn eller alle som lider av kalde føtter, hender eller andre deler av kroppen. Unn dem elektrisk oppvarmede skoinnleggssåler, oppvarmede hansker, en ryggvarmer eller varme oppvarmede sokker . En ideell julegave til en mann i den kalde desember- eller vinterperioden, eller en bursdagsgave til far . Med våre oppvarmede kroppsklær vil han ikke lenger behøve å høre den gamle kjente setningen: «Kled deg skikkelig».

#TOPP 17 Gave Neocube magnetiske baller - originale gaver til menn, en gave til far

originale gaver til menn

Har du hørt om Neocube magnetiske baller ? Ikke ennå? Så nå har du en unik mulighet. Et sett med 216 baller med en diameter på 5 mm laget av spesialmateriale , i forskjellige fargekombinasjoner, er et fantastisk verktøy for utvikling av fantasi, motorikk og kreativitet . Barn, voksne og eldre vil glede seg over gaven. Nettopp av denne grunn er det et passende tips til en gave til en mann til 40-årsdagen hans , en gave til en mann til 50-årsdagen hans , eller et tips til en gave til en mann til 60-årsdagen . Siden den i tillegg til de nevnte funksjonene også fungerer som et antistresshjelpemiddel , er det en passende gave til praktisk talt alle, uansett alder. Du vil bli overrasket over å se dem oppslukt og fullstendig nedsenket i å skape nye geometriske former.

#TOPP 18gavekaraoke-festmikrofoner - et gavetips til en mann, oppdag en ny superstjerne med den

gave til en mann for 40 50 60

Liker han å synge i dusjen, i bilen eller hvor som helst offentlig? La ham fullt ut vise talentet sitt . Ved å gi en karaokemikrofon i gave, vil du finne ut om den bare vil underholde vennene dine eller om den også vil blende på større scener. Uansett, det gir alltid mye moro å synge med på de kjente favorittsangene dine . Mikrofonen har en bluetooth-høyttaler og en telefonholder med stemmeveksler . I tillegg har den også LED-bakgrunnsbelysning og støtte for micro SD-kort . En ideell gave til en mann, (gave til 40, 50, 60 for en mann) barn, men også en gruppe mennesker.

#TOPP 19 Gave LED lyslist - gaver til menn i bilen, bildebelysningsdekorasjon

gave til en venn bilelsker

Stilig bakgrunnsbelysning for bilen, rommet eller hvor som helst i interiøret ? En annen flott idé for en gave til en mann som liker bildeting. Med LED-stripen kan den skape fleksibel belysning av enhver form og sette den inn selv i et trangt rom. Ledningen er vanntett og bruker ikke mye energi . Den er enkel å installere og takket være energisparing har den en levetid på opptil 15 000 timer . Enhver fyr som er tilbøyelig til biler, men også til oppussing, vil sikkert være fornøyd med gaven. Takket være den lysende stripen skaper den en helt ny atmosfære i rommet. Passer som gave til far , gave til venn eller gave til ektemann .

#TOPP 20 Gave med LED-lyssko - Glød overalt - en bursdagsgave til en mann, en venn

gaver til en kjæreste, kompis

En del av livet til kanskje enhver ung person er mote. Fra en eksentrisk frisyre, gjennom originale klær til komfortable, stilige sko. Apropos sko, hva vil du si om sko med LED-lys som vil skinne på hver fest, festival eller bare på gaten ? En kul gave som enkelt kan styres ved hjelp av en mobil enhet via bluetooth . Alt du trenger å gjøre er å velge en farge i applikasjonen og skoene vil begynne å gløde i din valgte nyanse. Enhver ung mann som bare ønsker å være "kul" vil sette pris på denne gaven. Joggesko er en utmerket idé for gaver til menn i julen , eller som gave til en mann på bursdagen hans, gaver til en venn.

#TOPP 21 Gave ekstravagant slangepenn - eksotisk gave til en mann, kollega, sjef

gave til en mann, kollega, venn, luksuriøs, elegant, seriøs

En eksotisk og stilig gave til menn - en ekstravagant og luksuriøs slangepenn er en virkelig godbit for elskere av kalligrafi og håndskriving med en penn. Den detaljerte behandlingen sammen med den blanke overflaten sørger for at pennen ser virkelig elegant og attraktiv ut. Kombinert med symbolikken til slangen og kobraen, skaper slangekalligrafipennen en perfekt balanse mellom sofistikert design og praktisk funksjonalitet. En eksotisk og moderne gave til en partner, sjef eller kollega , du vil absolutt ikke ødelegge noe med den :)

#TOPP 22 Antistressball i gave - en gave som vil glede enhver mann

morsomme gaver til menn mann - morsom gave til menn

Så vi antar at denne gaven ikke engang trenger å beskrives :) Den vil definitivt glede enhver mann. En antistressball eller en gummiball i form av en kvinnes bryst er et utmerket verktøy for å redusere nervøsitet og stress hos menn. Det er en perfekt imitasjon av en kvinnes byste. Du kan klemme den i hendene så mye du vil. Hvis du virkelig trenger å slippe frustrasjonen din, kan du også kaste den. Ingen vil protestere og du vil heller ikke plage noen. Ballen i form av et bryst har antistresseffekter , den kan slappe av når som helst, enten du er nervøs eller bare ikke føler deg komfortabel. Du vil ha mye moro med det, og du vil alltid være sentrum for oppmerksomheten. Antistressballen er behagelig å ta på og ligger perfekt i hånden, et ideelt tips for en gave til menn i alle aldre og til enhver anledning (bursdager, navnedager, jubileer).

Du finner alt dette og mye mer i e-butikken www.cool-mania.no