Spy earpiece - Induksjonssløyfe med 9V batteri

Kode: 09-006
900,00 kr Pris ekskl. MVA: 750,00 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Spy earpiece - Induksjonssløyfe med 9V batteri kan du kjøpe online i vår e-butikk. Se på tilbudet vårt og finn det du ser etter.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Spy earpiece - Induksjonssløyfe med 9V batteri - alle kjenner situasjonen i livet ditt når du vil sette pris på at noen kan gi deg råd eller hjelpe deg i vanskelige situasjoner og uten at noen vet om det. Det er laget for studenter under testing, eksamener, handelsmenn under forretningsmøter og for andre situasjoner

Invisible spy earpiece Agent 008 er en revolusjonerende enhet som lar deg koble deg til noen eksternt ved hjelp av mobiltelefonen eller walkie-talkies, men uten at noen vet om det. Prinsippet er ganske enkelt, bare sett inn trådløst spionørestykket i øret ditt, som med sine små størrelser er nesten usynlig, heng induksjonssløyfen på nakken, gjennom hvilken signalet blir induktivt overført trådløst til øretelefonen, der signalet blir konvertert til stemme . Induksjonssløyfe må kobles via kabelen til mobiltelefonen din gjennom hodetelefonutgangen. Det er nødvendig å stille volumet i telefonen til maksimum. Samtidig må du bruke 2x 9V batteri for effektiv signaloverføring til spionhøretelefonen.

Vi anbefaler kundene å ikke kjøpe billige imitasjoner av dårlig kvalitet på spionhøretelefonen gjennom ubekreftede selgere.

Garantien for spionhøretelefonen - 24 måneder. Ekspertråd og service.

Spionhodetelefoner er formet slik at de passer inn i trommehinnen - for å være iøynefallende. Den er laget av giftfritt materiale. Invisible spy earpiece Agent 008 til salgs til en god pris du kan kjøpe online i vår e-butikk. Se på tilbudet vårt og finn det du ser etter.

usynlig spionhøretelefon

Funksjoner av spy earpiece
• Profesjonell design, utmerket lydkvalitet
• Ergonomisk design, komfortabel håndtering
• Batteri: 1,55V (SR 416SW 337) Batterilevetid opptil 5 timer
• Dimensjoner: 3x5x7mm
• Arbeidsfrekvens: alle frekvenser


Spion ørestykketilbehør
- Spion ørepropp
- Batteri: 1,55 V.
- Ekstern mikrofon
- Induksjonssløyfe på nakken
- Jack-kontakt for mobiltelefon
- Manual på EN-språk
- 2 stk 9V batterier som trengs (ikke inkludert)

spion ørepropp

Hvorfor kjøpe spionerteknologi gjennom butikken vår?

Vi er en direkte importør og distributør av spioneringsteknologi med mange års erfaring. Våre krav til behandling og forbedring av produkter vi konsulterer direkte med produsenten. Hvert produkt som inngår i salget vil bestå inngangskvalitetskontrollen og først etter det blir rangert til vårt tilbud av spionprodukter.

Våre tester viser at vår solgte teknikk er mer effektiv og har lengre levetid sammenlignet med konkurransedyktige produkter. I tilfelle uventede tekniske problemer prøver vi å løse situasjonen raskt mot kundetilfredshet.

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (1)

30%
30%
Denis

Erfaring

Kobberkabelen som er rundt halsen må være for nær øret (eller ørepluggen i den) for å høre lyden, det er ikke verdt pengene
Oversatt fra: sk