Profesjonell bærbar trådløs spiondetektor

Kode: 09-034
1 548,00 kr Pris ekskl. MVA: 1 290,00 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Profesjonell bærbar trådløs spiondetektor (video og lyd) utmerket sikkerhetsverktøy for å beskytte personvernet og din sikkerhet

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Profesjonell bærbar trådløs spiondetektor (video og lyd) utmerket sikkerhetsverktøy for å beskytte personvernet og din sikkerhet. Pass på at ingen ser på deg, ingen prøver å komme til hemmelig informasjon som kan skade deg. Den siste spiondetektoren oppdager kilder til feil, skjulte kameraer og andre spioneringsenheter.

anti spion detektor

Teknologien som brukes i trådløs spiondetektor lar deg oppdage enhver felle. Det er veldig enkelt å kontrollere , bare vri på knappen og detektoren starter arbeidet. Etter et øyeblikk vil den avsløre alle enheter som fungerer på basis av radiobølger. For å oppnå høyere nøyaktighet, er detektoren finjustert og viser ti LED-indikatorer som viser hvor langt du er fra kilden.

bezdrotovy Plošticová detektor

Produktspesifikasjoner:

Frekvens: 1 MHZ-8000 MHZ, grunnleggende deteksjonsområde 20 MHz, 6000 MHz
Ansvarsområde: 10-20 m
Indikasjonsmodus: 10-graders LED-søylediagram (med økende alarmlyd)
Strømforsyning: 9V batteri (inkludert)
Driftstid: 120 minutter
Hovedproduktdimensjoner: 120x62x23mm (LxBxH)

Pakkeinnhold:

  • Antispiondetektor
  • Batteri
  • Antenne
  • Håndbok

Hvorfor kjøpe spioneringsteknologi fra oss?

Vi er en direkte importør og distributør av spioneringsteknologi med mange års erfaring. Våre krav angående behandling og forbedring av tilbudte produkter, konsulterer vi direkte med produsenten. Hvert produkt som vi inkluderer i salget, må bestå inngangskvalitetskontroll, og først da er det inkludert i vårt tilbud om spionprodukter.

Våre tester viser at vi selger teknikken som er mer effektiv og har lengre levetid sammenlignet med konkurrerende produkter. I tilfelle uventede tekniske problemer prøver vi å løse situasjonen så raskt som mulig mot kundetilfredshet.

!!! En selger er ikke ansvarlig for misbruk av disse produktene til ulovlige formål. Før bruk er det viktig å bli kjent med forholdene (rett, teknisk forskrift, merknader osv.) For bruk med produkter i landet !!!

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå