GSM RF feildetektor

Kode: 09-003
576,00 kr Pris ekskl. MVA: 480,00 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

GSM feildetektor til salgs kan du kjøpe online i vår e-butikk til akseptabel pris. Se på tilbudet vårt og finn det du ser etter.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

GMS RF-feildetektor er en enhet som fungerer som en GSM-detektor, enten det er feil eller noe trådløst signal hjemme, på kontoret eller andre steder.

Denne spesialdesignede enheten finner også ut om mobiltelefonen din ikke er feil. Hvis enheten tar opp kringkastingssignalet, begynner det å plystre eller vibrere, og de grønne lysdiodene vil lyse i henhold til signalets intensitet.

GSM-detektor fungerer på alle GSM-frekvenser, inkludert trådløse kameraer. Du kan enkelt finne ut om noen i ditt område snakker i telefonen, eller om telefonen din blir manipulert med noen. Blinking, plystring eller vibrering må være kontinuerlig i minst 1 minutt eller mer, og det er moreless sikkert at data eller lydsignal sendes via telefonen. Enheten kan uten problemer oppdage trådløse kameraer, lyttefeil eller andre trådløse enheter. GSM-detektor til salgs kan du kjøpe online i vår e-butikk til akseptabel pris. Se på tilbudet vårt og finn det du ser etter.

gsm detektor

Enheten støtter også tilkobling av hodetelefoner i tilfelle hvis du trenger å utføre en stille gjenkjenning, det vil si uten lyd. Deteksjonsområdet for GSM-signalet er opptil 10 M (avhengig av styrken til det oppdagede GSM-signalet).

Frekvensområde: 860-965MHZ (GSM); 1805-1880MHZ (DCS); 1930-1990MHz (PCS)

!!! En selger er ikke ansvarlig for misbruk av disse produktene til ulovlige formål. Før bruk er det viktig å bli kjent med forholdene (rett, teknisk forskrift, merknader osv.) For bruk med produkter i landet !!!

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå