GSM-pennedetektor av feil

Kode: 09-002
528,00 kr Pris ekskl. MVA: 440,04 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

GSM pennedetektor av bugs til salgs til en god pris du kan kjøpe online i vår e-butikk. Se på tilbudet vårt og finn det du ser etter.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Det er en penn som fungerer som en GSM-detektor, enten det er feil eller noe trådløst signal hjemme, på kontoret eller andre steder. Denne spesialdesignede pennen finner også ut om mobiltelefonen din ikke er avlyttet. Hvis pennen fanger kringkastingssignalet, begynner den gule lysdioden å blinke (skinne).

Denne enheten fungerer på alle GSM-frekvenser, inkludert trådløse kameraer. Du kan enkelt finne ut om noen i ditt område snakker i telefonen, eller om telefonen din blir manipulert med noen. Blinking må være kontinuerlig i minst ett minutt eller mer, og det er moreless sikkert at data eller lydsignal sendes via telefonen.

gsm detektor ploštíc pero

GSM-pennedetektor , trådløs enhet oppdager frekvensene 900/1200/1300 og 2400/2600 / 3000MHz. Oppdager trådløse signaler innen et område på 10 meter. Personvernet ditt er allerede beskyttet, ingenting vil overraske deg. Pennen har også UV-lys for kontroll av sedler. Jo mer du nærmer deg VF-signalet, det fargede lyset blir sterkere. GSM-pennedetektor av bugs til salgs, kan du kjøpe online i vår e-butikk til akseptabel pris. Se på tilbudet vårt og finn det du ser etter.


Spesifikasjon GSM-pennedetektor av feil:

1.Batteri: 4,5V, ved bruk av LR-44 x 3 stk (inkludert)
2. detektivutgang: LED blinker (lampefarge LED)
3.Detective Induksjon Titul: 100MHz ~ 3GHz (frekvens under 900MHz fanges også av enheten, men senderen må ha minst 200 mA strålingsytelse)
4. Arbeidsforbruk: 30uA
5.Flashing LED strøm: 1mA
6. Bruksanvisning
7.Detektormål: 146x 10 mm Φ. kompakt størrelse
8.Pakkedimensjoner: 178x38x18mm kompakt størrelse

!!! En selger er ikke ansvarlig for misbruk av disse produktene til ulovlige formål. Før bruk er det viktig å bli kjent med forholdene (rett, teknisk forskrift, merknader osv.) For bruk med produkter i landet !!!

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå