Wifi-kamera i solbriller HD med mulighet for LIVE-streaming via Internett

Kode: 10-119
1 620,00 kr Pris ekskl. MVA: 1 350,00 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Wifi-kamera i solbriller HD med støtte for microSD-kort opptil 64 GB mulighet for å se live streams over internett.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Wifi-kamera i solbriller HD med støtte for microSD-kort opptil 64 GB og mulighet for å se LIVE-streaming via internett. Alle disse funksjonene gjør kameraet i solbriller til et ideelt apparat for opptak av video med lyd uansett hvor du er. Hvis du trenger å ta opp samtalen, møte eller bare for å ta opp opplevelser fra en ferie, eller for forskjellige sporter, er disse brillene med HD-kamera designet for deg.

Stilige briller med HD-kvalitetsbilde og mulighet for LIVE-streaming via Internett.

Wifi-briller har en forbindelse til ruteren, eller etter at du har opprettet tilgangspunkt, kan du koble briller til mobiltelefonen og nettbrettet. Ved live streaming kan fire brukere kobles til brillene dine og se live streaming uansett hvor du er i verden. Fordelen er at du registrerer nøyaktig hva du kan se med mens hendene er fri, spesielt under sportsaktiviteter eller på ferie, hvor de også vil beskytte deg mot solen. Briller med kamera kan styres med applikasjonen P2PLiveCam via lokalt Wi-Fi-nettverk når de er paret med mobiltelefonen eller nettbrettet. Applikasjonen støtter Android-operativsystem og iOS og kan lastes ned fra Google Play eller iTunes. Et annet alternativ er å koble den via et lokalt WiFi-nettverk til den bærbare datamaskinen eller PCen. Det er ingenting enklere og mer praktisk enn kameraet integrert i briller. Opptaket av kameraet lagres direkte i briller på microSD-kort opptil 64 GB (ikke inkludert).

solbriller med HD-kamera wifi

Når du er paret med telefonen eller nettbrettet, kan du endre innstillingene for kameraet eller fotokameraet. Du kan velge video HD 1080x720Pat 25fps, eller 640x480P ved 25fps. Videoer lagres på microSD-kortet i ASF-format og lagres i AVI-format når de spiller inn via lokalt WiFi-nettverk eller Internett. Posten fra kortet kan du forhåndsvise i gratis nedlastbart program VLCPlayer eller SMPlayer. Briller kan også brukes som sikkerhetskamera. Bare sett dem for eksempel på bordet slik at linsen kan overvåke området det du trenger, og gjennom applikasjonen kan du stille bevegelsesdeteksjon. Alarmen vil varsle deg med bildemeldinger når bevegelse oppdages og videoen blir tatt opp på microSD-kort, så kan du laste den ned til mobiltelefonen din. Bevegelsesdeteksjon er effektiv opptil 6 meter. Live video streaming og videoopptak er med lyd. Mikrofonen kan ta opp lyd opptil 4 meter. Programmet har også en funksjon som tillater syklisk opptak, det betyr at når kortet er fullt, fjerner det automatisk eldste poster og registrerer nye.

solbriller med HD-kamera via wifi

Ved å bruke 64 GB microSD-kort kan den ta opp til 64 timers video i HD-oppløsning 1280x720P. Det innebygde batteriet har en kapasitet på 250 mAh per lading og tar opp 25 minutters opptak. Briller kan også kobles til POWERBANK, slik at du kan forlenge videoopptakets varighet med tilkoblet eksternt batteri (for eksempel når kapasiteten til POWERBANK er 2500 mAh, er opptakstiden opptil 4 timer). Kamera i solbriller kan også kobles til en permanent strømforsyning via USB-strømadapteren. Objektivet har en synsvinkel på 120º, slik at du kan overvåke et stort område.  

Brillene har også en LED-diode som gjør at du kan orientere deg selv i fullstendig mørke. Denne praktiske belysningen vil du sette pris på i mange situasjoner.


Funksjoner:

i tillegg til Wifi-kamera skjult i briller
i tillegg til HD-oppløsning med mulighet for LIVE-streaming via Internett
i tillegg til Bevegelsesdeteksjon og sending av alarmmeldinger.
i tillegg til Bruk av microSD-kort opptil 64 GB
i tillegg til Muligheten for strømforsyning gjennom POWERBANK
i tillegg til Wifi-tilkobling via et lokalt nettverk ELLER tilkobling via en ruter

spesifikasjoner:

Videooppløsning: 1280x720P ved 25fps, 640x480 ved 25fps
Lyd: lydopptak opptil 5 meter
Videoopptaksformat: AFS / AVI
Minne: microSD-kort opptil 64 GB kapasitet
Linse: 2 megapiksler CMOS
Visningsvinkel: 120 º
Tilkobling: USB
Tilkobling via internett: ja
Antall tilkoblinger i direktesendingen: 4 brukere
Temperaturområde: -20 til +60

Innhold:

1x Wifi-briller med kamera
1x USB-kabel
1x installasjons-CD
1x Manuell

viktig varsel

Hvorfor kjøpe en spioneringsteknologi gjennom e-butikken vår?

Vi tester i løpet av noen uker hvert nye produkt og er etter endt inspeksjon inkludert i salget
Vårt tilbud er ikke den største på markedet, men vi tilbyr kun produkter som er testet av oss - kvalitet og pålitelige spion produkter
Vi er ikke de billigste, men kundene våre er fornøyde kunder.
Mange års erfaring med salg av spionprodukter (spionkameraer, spionutstyr) mer enn 5 års erfaring
Ekspertråd ved installasjon og justering av produkter (via telefon eller e-post)
Vi tilbyr 24 måneders garanti på alle produkter og gratis retur innen 14 dager etter levering
Samarbeidet vårt slutter ikke med salget, vi tilbyr kvalifisert kundeservice
I tilfelle krav prøver vi å forkorte behandlingstiden til et minimum (vanligvis 7-14 dager). Hvis varene ikke fungerer, blir løsningen byttet mot et nytt stykke

MERKNAD: Hvis du finner konkurrerende produkter (med betydelig lavere kostnader) som kan ha samme design, men brukte komponenter som forsterkere, batterier osv. Kan være en billig (billigere) versjon av produktet, så de har en betydelig innvirkning på total kvalitet og levetid. Vi anbefaler kunder å vurdere lønnsomheten til investeringer og kjøpet også i henhold til dette faktum.

Produktdiskusjon (2)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

lau

kamera wifi briller

laura svar

Er det mulig å ha briller med klare linser?

Oversatt fra: it
Cool Mania

Wifi-kamera i solbriller HD med mulighet for LIVE-streaming via Internett

Mario Bruchanik svar

Hei, bare i denne modellen: https://www.cool-mania.it/spiare/telecamere-spia/telecamera-spia-nascosta-con-wifi-con-trasmissione-video-live-full-hd-p2p

Oversatt fra: it
Mir

live streaming

Miroslav Antol svar

vær så snill, hvordan fungerer direktesendingen over internett? Jeg vil være interessert i kvaliteten på bildet, muligheten for å koble til enheten samt lagring av opptak. Takk skal du ha.

Oversatt fra: cs
Cool Mania

Wifi-kamera i solbriller HD med mulighet for LIVE-streaming via Internett

Pavel Kováčik svar

God dag,
Livestreamen fungerer ved å pare kameraet med wifi-ruteren din som har internettilgang. Deretter slår du på Internett på mobiltelefonen og etter å ha startet applikasjonen vil du vite hva brillene skanner for øyeblikket. Hvis brillene er riktig koblet til wifi-ruteren, trenger ikke mobiltelefonen være i nærheten av brillene, men den kan også være i en annen by. Det streamede bildet er vanligvis av lavere bildekvalitet enn brillene tillater. Det streamede bildet kan tas opp via applikasjonen direkte til mobiltelefonen, og brillene tar også opp bildet i full oppløsning (HD 720p) til minnekortet.

Oversatt fra: cs
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå