Intelligent IP-sikkerhetskamera ATOM med ansiktsgjenkjenning + automatisk sporing og synsvinkel 360 ° - CES Innovation Awards

Kode: 52-005
3 619,00 kr 2 739,00 kr Pris ekskl. MVA: 2 282,50 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
+

Intelligent IP-sikkerhetskamera ATOM med ansiktsgjenkjenning + automatisk sporing av mennesker og synsvinkel 360 ° - CES Innovation Awards

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Intelligent IP-sikkerhetskamera ATOM med ansiktsgjenkjenning + automatisk sporing og synsvinkel 360 ° - CES Innovation Awards. Den har innebygd toveis lyd- og videostreaming i Full HD- kvalitet som gjør det mulig å bruke det som et sikkerhetskamera for hjemmet, babymonitor eller interaktiv PET-skanner for kjæledyret ditt. Ansiktsgjenkjenning gjør at kameraet kan gjenkjenne et menneskelig ansikt. Når bevegelsen oppdages, starter kameraet alarmen og sender varsel med et bilde. Deretter prøver kameraet å oppdage ansiktet, og når det klarer det, vil det sende bildet av ansiktet til mannen.

Enheten oppdager bare menneskelig ansikt. Det reagerer ikke på dyr eller andre livløse gjenstander. Bevegelsesdeteksjon støttes også med funksjonen til å spore personen eller personene i kameraets synsvinkel. Servomotor lar kameraet rotere og spore bevegelsen til den oppdagede personen. Deretter kan du starte en live stream og kommunisere med en person via toveis lyd for å finne ut hva som skjedde. Kameraet har en bevegelsesdeteksjon og funksjon for overvåking av oppdaget objekt innen 12 m.

Dette er virkelig TOP-smartkamera, som fikk de spesielle CES Innovation-utmerkelsene i markedet for digitale kameraer.

Hjemme-IP-kamera med bevegelsesdeteksjon og ansikt

Kameraet har IR-nattesyn med en avstand på 5 m, PIR-bevegelsessensor og to lydsensorer. Med live stream kan du bruke til og med 4x digital zoom. Det er et selvinstallerende sikkerhetssystem som er designet for innendørs bruk. Kameraet egner seg hovedsakelig for husholdninger, til å overvåke hus, leilighet, barn og kjæledyr, men det kan også brukes på kontoret eller et annet sted hvor du vil ha oversikt over hva som skjer. Installasjonen er veldig enkel. Etter nedlasting av Amaryllo-applikasjonen med støtte fra Android-operativsystemet og iOS fra Google Play, vil den lede deg gjennom installasjonen av IP-kamera.

Applikasjonen inneholder forskjellige sensoroppsett som lar deg stille inn IP-kamera i henhold til dine behov. Med applikasjonen er enheten paret med en WiFi-ruter, og sikkerhetssystemet er aktivert. Kameraet husker opptil 4 forskjellige WiFi-nettverk , så det er ikke noe problem med overføring og endring av brukssted. Det er mulig å koble andre kameraer fra Amaryllo til et program. Du har sørget for flere rom, og du kan bytte mellom kameraer.

sikkerhetskamera med ansiktsgjenkjenning og synsvinkel 360

Komplett kommunikasjon gis via ikke-tilgjengelig 256-bit kryptering. Kvalitet, sikkerhet og hastighet på overføring av video og lyd er derfor høyeste nivå. Gjennom applikasjonen kan du se liveoverføring av kameraet i HD-oppløsning 1920x1080. Når forvrengning av lydsensor eller bevegelsessensor utløser kameraet den skarpe alarmen, slår på den sterke LED-belysningen, og du vil motta melding og bildevarsling via applikasjonen til mobiltelefonen din. Du kan starte direktesending for å se hva som skjer. Etter innstilling kan du lagre videoene eller bildene på det innebygde 32 GB minnekortet. Toveis lyd lar deg kommunisere eksternt. Kameraet har en innebygd motor som gjør at den kan bevege seg opp til 360 ° slik at du kan overvåke hele rommet der kameraet er installert. Valgfri funksjon som forbedrer bildekvaliteten er kompensasjon for bakgrunnsbelysning.

hjem IP-kamera FHD-montering med adapter

Hjemme-IP-sikkerhetskamera drives kontinuerlig via mikro-USB og AC / DC-adapter. Strømforbruket er minimalt bare 2A / 5V, så om nødvendig kan du drive det gjennom POWERBANK på steder der du ikke har tilgang til strømnettet. Selskapet Amaryllo tilbyr mulighet for justerbar ekstern lagring på serverne sine . Den tilbyr gratis 3-dagers lagring av alarmvideoer. Hver alarm registreres i 10 sekunders lengde og lagres på ekstern lagring. Dette er nok til å finne ut hva som skjedde og å ha videobevis.

Amaryllo tilbyr også muligheten til å aktivere 30-dagers- eller 365-dagers-tjenesten, som gir ekstern lagringsplass på serverne for videoer og bilder. Settet inneholder tilleggsfunksjonene. Pakken kan testes i en 30-dagers prøveversjon. Aktivering av tjenesten tilbys i fire enkle trinn ved hjelp av vedlagte instruksjoner og QR-kode. Denne tjenesten levert av Amaryllo er belastet. Google tilbyr gratis lagringsplass på 15 GB, og du kan koble den til via appen og Google-kontoen din.

Bermudiske trekk ved

Funksjoner:

i tillegg til Trådløst IP-sikkerhetskamera med IR nattesyn
i tillegg til Ansiktsgjenkjenning og sporing av den oppdagede personen
i tillegg til PIR-sensor og 2x lyd med toveis lydoverføring
i tillegg til Bruk av microSD-kort opptil 32 GB
i tillegg til Bevegelsesdeteksjon og sporing av oppdaget objekt innen 12 m
i tillegg til Sender varsler om forstyrrelsen på mobiltelefonen din

Spesifikasjoner:

Bildesensor 1 / 2,7 "CMOS
Oppløsning: 1920x1080 Full HD 30fps, 720P, 480P, 360P
Digital zoom: 4x
Kameravinkel ved å rotere kameraet: 360 °
Videokomprimering: H.264, MJPEG
Minne: microSD-kort opptil 32 GB
Videosikkerhet: 256 bit kryptering
Nettverksprotokoller: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Innebygd mikrofon: Ja
Ansiktsgjenkjenning: ja (sporing av oppdagede personer + ansiktsdatabase)
Bevegelsessensor: PIR bevegelsessensor
Lydsensor: 2x lydsensor
Audio: innebygd toveis mikrofon
Sending av varsler til enheten, melding og bilder: Ja
IR nattesyn: 8x IR LED
Strøm: 2A / 5V strømforsyning med USB-tilkobling
Sekundær strømforsyning: tilkobling via POWERBANK
Operativsystem: iOS 7 og nyere, Android 4.1 og nyere
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Dimensjoner: 90x90x100 mm
Driftstemperatur: 0-35 ° C
Vekt: 250 gram


Innhold:

1x hjemme-IP-sikkerhetskamera
1x Micro USB-kabel
1x AC / DC adapter
1x Manuell

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå