Ekstra LED-lysstripe 1,5 m for Twinkly Line - 100 stk RGB

Kode: 78-035
588,00 kr 468,00 kr Pris ekskl. MVA: 390,00 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
Crypto
+

Ekstra LED-lysstripe 1,5 m for Twinkly Line - 100 stk RGB - brukes til å utvide LED-lysstripen - selvklebende.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Ekstra LED-lysstripe 1,5 m for Twinkly Line - 100 stk RGB - brukes til å utvide LED-lysstripen - selvklebende. Det er et 3M-klistremerke på baksiden av stripen for enkel installasjon og festing hvor som helst. Denne pakken inneholder en 1,5 meter ekstra lysstripe , som enkelt kan kobles til Twinkly Line med en kontroller ved hjelp av en innebygd kontakt. Twinkly Line LED-stripe med kontroller kan kjøpes i vår e-butikk. Lag din egen ønskede lengde på total stripe / belysning. Du kan koble til flere lysstrimler på rad.

twinkly-kontakt

Enhetene kommuniserer trådløst med hverandre ved hjelp av Wi-Fi og Bluetooth . Du kan pare og styre 10 Twinkly-belysningsenheter samtidig, eller 4000 lysdioder , med samme lysmotiv og mønster. Du kan lage dine egne fantastiske animasjoner som vil fylle og lyse opp hele rommet. Lysene er designet for innendørs bruk - IP20-beskyttelse . Stripen er 1,5 meter lang og har 100 RGB LED-pærer.

twinkly rgb stripe

LED lyspynt 1,5M - TWINKLY LINE (100 stk lys)

ledede striper lyser blinkende

Lyslisten består av 100 stykker LED-lys som passer til enhver dekorasjon. The   RGB-diode betyr at LED- lys kan gi en RGB-lysskyanse på 16 millioner farger . Du kan justere lysintensiteten og den eksakte fargen fra fargeskalaen. Denne spesialutgaven inkluderer smart hjemmeintegrasjon med Google Assistant og Amazon Alexa.

ledede striper opplyst via programmerbar app

Dekorasjonen din kan opprettes fra flere enheter og forskjellige former . Ønsker du å ha en lett kjede på veggen, en farget ramme og en LED-stjernekaster på vinduene, og et stort juletre midt i rommet? Ikke et problem! Lag din egen scene og kontroller den med en gang med et felles belysningstema.

Vakker lysdekorasjon - sett sammen dine egne farger, animasjoner og motiver av LED-lys sammen for flere LED-enheter

Universal LED-lyspynt styrt via en mobilapplikasjon for Android og iOS

twinkly ledet stripe

Den sofistikerte mobilappen kobler smarttelefonen din til enheten, og du kan kontrollere den umiddelbart. Selve applikasjonen kartlegger utformingen av lysene, og du kan enkelt angi en annen farge for hver pære eller gruppe pærer separat. Kontrollen er veldig enkel, rask og intuitiv . I applikasjonen kan du velge mellom standardmønstre, laste ned nye mønstre fra Internett fra nettgalleriet, eller lage dine egne temaer og lagre dem.

twinkly mobilapplikasjon

Du kan også kontrollere lysintensitet, endringshastighet, farge, fargetone, lysstyrke, rotasjon, blanding og mer. Timerfunksjonen gjør det mulig å stille inn lyset for å slå av og på automatisk i henhold til en tidsplan. Spillelistefunksjonen lar deg sette forskjellige typer temaer i kronologisk rekkefølge og automatisk endre dem i henhold til innstillingene

twinkly søknadkontroll av lys via mobiltelefonwifi led stripe

Med den valgfrie USB-enheten MUSIC DONGLE , vil Cristmas-treet ditt svare på musikken som spilles i rommet, lyset vil endre seg og bytte til musikkens rytme , i henhold til de angitte parametrene. Det er en rekke mønstre og temaer tilgjengelige for å velge "display by music", som kan redigeres og stilles inn etter dine behov. De skiftende lysene i rytmen til musikken, da den grafiske equalizeren danser umiddelbart på hver fest. USB-enhet MUSIC er et tilleggsprodukt, det er nødvendig å kjøpe det i vår e-butikk.

twinkly musikk

En unik LED som har alle de lyse regnbuefargene

ledet lysstrimmelwifi ledet lys

Funksjoner:

i tillegg til 100 lysdioder
i tillegg til Innebygd tilkoblingskontakt
i tillegg til 3M klistremerke på baksiden
i tillegg til RGB lys - skala 16 mil. farger
i tillegg til Universell bruk
i tillegg til Lengde 1,5 meter


Spesifikasjon:

Modell: TWL100ADP-B
Antall dioder: 100
Holdbarhet: IP20
Tilkobling: innebygd kontakt i begge ender
Strip lengde: 1,5 meter
LED-type: RGB
Kabel: svart
Inngangsspenning: 240V
Utgangsspenning: 24V / 1A
Pære levetid: over 30 000 timer


Pakkeinnhold:

1x ekstra LED-lysstripe 1,5 meter med 100 dioder
1x Manuell

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå