RGB LED festbriller med forskjellige animasjoner

Kode: 27-029
2 148,00 kr Pris ekskl. MVA: 1 790,04 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
Crypto
+

RGB LED-festbriller med forskjellige animasjoner - programmerbare LED-showbriller med 68 farger i full farge. Du blir et vandrende lysshow.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

RGB LED-festbriller med forskjellige animasjoner - programmerbare LED-showbriller med 68 farger i full farge. Hvis du vil være i sentrum av oppmerksomheten og vil utmerke deg overalt, bare tro at disse brillene vil være ditt beste valg. Du kan velge mellom det enorme antallet animasjoner som vises på RGB-brillene.

Hver dag kan du endre fargeanimasjonen, og du vil fortsatt ha det veldig gøy med det. De er den beste måten å få oppmerksomhet på fester, konserter eller diskotek. RGB LED-festbriller har ikke integrert batteri. For å bruke den, må du koble til en ekstern lader som ekstrautstyr.

RGB LED-briller er programmerbare briller med 68 fullfargepiksler på fronten. Lysdioder kan vise forskjellige farger ved å blande nivåene av rød, grønn og blå farge. I tillegg til LED-skjerm på datamaskinen eller telefonen. Den integrerte mikrokontrolleren Arduino kontrollerer fargen på hver piksel for å vise et bredt utvalg av fargerike animasjoner. Selv om lysdioder er lyse utenfra, veldig lyse ... de er nesten usynlige fra innsiden. Du kan ganske enkelt se gjennom glassåpningene.

Advarsel: Når du bruker disse brillene, vil du være sentrum for oppmerksomheten! Det er umulig å overse briller, og du får umiddelbart kontakt med mennesker. Du blir et lyslysshow og menneskene du vil stoppe deg for å snakke med deg ..

Hva får du? Du vil motta et LED-panel med 68 fullfargepiksler, kontrollkort, ekstra "hacker" -kort for å legge til din egen krets og installasjonssett som kreves for montering av ramme + liten sekskantnøkkel. Du vil også få en spesiell tynn kabel for å koble til strømkilden. USB-kabelen er veldig tynn for optimal slitestyrke.

RGB LED-briller

RGB-briller er laget utelukkende av nøye utformede kretskort. PCB (kretskort) er vanligvis skjult inne i det lukkede rommet, men vi brukte 3D-modellering og presise produksjonsteknikker for å lage en puslespillstruktur som er veldig sterk. De er brettet og brettet ut akkurat som dagens solbriller. Alle elektroniske komponenter er eksponert. Vi anbefaler å være forsiktig så du ikke faller ned direkte på bakken og i vannet.

Settet med RGB-briller kommer med elektroniske komponenter, ferdig montert, men krever litt mekanisk installasjon (uten lodding). Du må sette sammen flere stykker (det er ganske morsomt og det tar omtrent 15 minutter), installer de åtte skruene og koble kabelen. Pakken kommer med sekskantnøkkel, du trenger også en liten stjerneskrutrekker, liten tang eller pinsett, og sikkerhetstråd eller lim.

Strømkilde. I motsetning til enfarget LED Matrix-briller, har RGB-brillene integrert batteri. Krever mye mer energi, så vi bestemte oss for å ta med tynn USB-strømkabel som kan kobles til et bredt utvalg av bærbare USB-oppladbare batterier (du kan kjøpe i vår e-butikk som valgfritt tilbehør).

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå