Sukkerspinnmaskin - Nostalgia RETRO godtrådsmaskin

Kode: 11-544
708,00 kr 540,00 kr Pris ekskl. MVA: 450,00 kr
utsolgt Beklager, men dette produktet er utsolgt. Dette produktet er ikke lenger tilgjengelig.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank

Spinnspinnmaskin - Nostalgia RETRO candy floss maskin hjemme. Med sukkerspinnmaskinen kan du nyte sukkerspinn som i en fornøyelsespark.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Spinnspinnmaskin - Nostalgia RETRO candy floss maskin hjemme. Med sukkerspinnmaskinen kan du nyte sukkerspinn som i en fornøyelsespark eller annen feiring. Med en kompakt maskin som har et nostalgisk retrodesign og som er veldig enkel å bruke , kan du lage sukkerspinn i komforten av hjemmet ditt. Denne uunnværlige sukkerspinnmaskinen vil være det beste blikkfanget på barnebursdager og sommerfester.

Spinnspinnmaskin til hjemmet i retrodesign - sukkerspinnmaskin

Spinnspinn koster ikke mye å lage, men det er mer verdifullt for barna dine enn du tror. Barn liker det når de besøker dyrehagen, fornøyelsesparkene eller festivalen. Hvis du ønsker å gjøre familiefeiringer eller barnebursdagsfest morsommere med sukkerspinn, kjøp denne sukkerspinnmaskinen til hjemmet ditt.

sukker candy maskin bomull retro stil

Retro design for sukkerspinn

I tillegg til muligheten for å tilberede sukkerspinn, vil produsenten imponere deg ved første øyekast med utseendet, som om det hadde kommet tilbake fra 50-tallet. Du kan bruke den til å lage sukkerspinn både av granulert sukker og av forskjellige godterier. Dette vil gi deg fargerik, munter sukkerspinn. I tillegg er produksjon gøy og du vil glede barn med det.

sukkerspinn maskin

Enkel produksjon av bomullsull

Spinnspinnmaskinen er veldig enkel å betjene. Bare tilsett sukker, slå på maskinen og etter at sukkerfibrene er dannet, vikler du dem rundt trepinnene. Hvis du vil ha sukkerspinn farget, tilsett bare noen dråper konditorfarge.

sukkerspinn maskin retro design

Enkel rengjøring og oppbevaring

Maskinen er svært kompakt og kan demonteres , så den er enkel å rengjøre og tar minimalt med plass. Et sukkermålebeger er inkludert i pakken. Hvis du ønsker å lage sukkerspinn på noen få minutter og glede barna dine, vil sukkerspinnprodusenten garantert overraske deg positivt.

Spesifikasjon:

  • Det er lett å rengjøre
  • Leveres med EU-adapter
  • Materiale: ABS
  • Mål: Ø 31 x 25 cm
  • Vekt: 1,17 kg

Pakkeinnhold:
1x sukkerspinnmaskin

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå