Mikrobølgedamprenser i form av en morsom LADY-karakter

Kode: 11-524
108,00 kr 48,00 kr Pris ekskl. MVA: 39,96 kr
utsolgt Beklager, men dette produktet er utsolgt. Dette produktet er ikke lenger tilgjengelig.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank

Mikrobølgedamprenser i form av en morsom LADY-karakter er det perfekte verktøyet for perfekt rengjøring av mikrobølgeovnen din.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Mikrobølgedamprenser i form av en morsom LADY-karakter er det perfekte verktøyet for perfekt rengjøring av mikrobølgeovnen din. Bare tilsett vann i beholderen og slå på mikrobølgeovnen i 5 til 8 minutter på maksimal effekt. Se dampen stige fra en liten figurs hode mens den bokstavelig talt varmes opp av sinne. Damp gjør etterfølgende rengjøring av mikrobølgeovnen veldig enkel. Damprenseren er en flott oppfinnelse som ikke bare renser mikrobølgeovnen perfekt, men som også ser fin ut. Den vil også være ideell som en praktisk gave.

Mikrobølgerenser LADY av damp

Mikrobølgerenser LADY av damp

Renser fra fett, fett og andre urenheter

En mikrobølgeovn brukes i nesten alle husholdninger. Ingen liker at hun vasker seg. Det kan slite ut oss og spesielt ta mye tid. Denne utmerkede oppfinnelsen vil bli verdsatt av absolutt alle. Det har aldri vært så enkelt å vaske en mikrobølgeovn. Sint mor slipper ut damp, takket være at hun renser mikrobølgeovnen fra fett, fett og andre urenheter. Smusset løses lett opp og den tilsatte eddiken eliminerer bakterier perfekt.

sint mor for å rengjøre mikrobølgeovnen med damp

Enkel betjening

Derfor er mikrobølgedamprenseren det rette verktøyet, som slipper ut damp etter oppstart og renser mikrobølgeovnen for fett, fett og andre urenheter. Ved bruk er det bare å helle eddik og vann i målebegeret og sette figuren i mikrobølgeovnen. Deretter slår du på mikrobølgeovnen og rengjøringen kan begynne. Når karakteren slipper ut all dampen, åpner du bare mikrobølgeovnen og tørker av den med en tørr klut. Skitten vil løse seg opp, og hvis du tilsetter eddik i vannet, vil du eliminere bakteriene. Den blir ren og klar til å varme opp neste lunsj eller middag.

Spesifikasjon:

  • Det er en morsom gave
  • Det er enkelt å bruke og effektivt
  • Materialer: ABS
  • Produktmål: 11 x 8,5 x 13,5 cm
  • Vekt: 90 gram


Pakkeinnhold:

1x mikrobølgeovn damprenser

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå