Mobil holder i bilen - Automatisk Qi trådløs + infrarød sensor og 360 ° svingeplate

Kode: 71-021
708,00 kr Pris ekskl. MVA: 590,04 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Biltelefonholder - automatisk Qi trådløs + infrarød sensor og 360 ° svingeplate. Smart telefonholder der du trygt kan plassere mobilen.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Bilholder - automatisk Qi trådløs + infrarød sensor og 360 ° svingeplate. Smart telefonholder der du trygt kan plassere mobilen. Denne holderen for trådløs telefonlading støtter Qi hurtigladeteknologi designet spesielt for den nye generasjonen av smarttelefonbrukere. Bare koble den medfølgende Type C USB-kabelen til ladeporten på bilholderen (nederst på holderen), så holdes armene automatisk, og de vil gripe mobiltelefonen godt. Etter at enheten (telefonen) er plassert på ladeflaten, starter øyeblikkelig lading. Automatisk infrarød skanningsteknologi lar deg enkelt sette smarttelefonen inn i holderen med en enkelt håndbevegelse og la den lade.

Automatisk holder for mobiltelefon i bilen

Biltelefonholder

Mange biler har nå innebygde USB-porter, noe som gjør billading tilgjengelig, men en slik løsning er kanskje ikke perfekt fordi ladingen ofte er treg og tungvint. Derfor er det så viktig å legge til en holder for trådløs billading, siden den kan tilby effektiv og praktisk lading. Denne holderen for trådløs lading av mobiltelefoner i bilen er en universell løsning for smarttelefoner og er designet for å forbedre kjøreopplevelsen på en trygg måte. Bare bruk rekkevidden, kraften og stabiliteten til den teleskopiske armen for å finne den ideelle posisjonen til smarttelefonen din.

Mobilholder - Automatisk XMount

For mange bileiere er en telefonholder i en bil et viktig tilbehør for sikker kjøring og komfortabel kjøring. En kvalitetsbilholder vil hjelpe deg med å forbedre kjøreopplevelsen og gjøre den mer komfortabel. Denne automatiske bilholderen er imidlertid mye mer enn bare en grunnleggende telefonholder. Denne automatiske bilholderen for trådløs lading av mobiltelefoner, kombinerer flott design og kraftige funksjoner . Det tar å kjøre bilen til et annet nivå. Du trenger ikke bruke tid på å justere holderen og plassere telefonen manuelt. Du kan starte lading om et sekund og fokusere på kjøring.

Smart telefonholder med lader - LEXUMA XGERM

Smart telefonholder

Qi trådløs ladefunksjon er designet spesielt for den nye generasjonen av smarttelefonbrukere. Du kan starte lading om et sekund og fokusere på kjøring. Temperaturen på bilen om sommeren kan være opptil 60 grader. Selv ved høye temperaturer vil Xmount fortsatt være festet til dashbordet med en tettsittende polypropylenpute . Denne PP-puten kan feste seg til dashbordet selv ved veldig høy kjøretøystemperatur, og takket være det vil Xmount festes godt selv ved høye temperaturer.

Bilholder med trådløs lading

mobilbilholder

Den trådløse laderholderen i bilen er et av de mest solgte biltilbehøret i USA og Europa. Med toppmoderne teknologier som et raskt Qi-ladeområde , infrarød sensor og en kraftig telefonholder , er denne automatiske bilholderen et viktig tilbehør til bilene dine. Du vil kunne nyte den mest komfortable kjøreopplevelsen du noen gang har opplevd. Det er verdt å merke seg at holderarmene på holderen automatisk kan oppdage størrelsen på telefonen og justere bredden på armene for å holde telefonen. Holdearmene holder fast i telefoner av alle størrelser som er tilgjengelige på markedet.

3 i 1 løsning - multifunksjonell holder

Festet mobiltelefonholder på frontruten, dashbordet eller ventilasjonen - med Qi hurtiglading

bilholder infrarød sensor

360 graders rotasjon

Full 360-graders rotasjon gir deg den beste synsvinkelen

360 graders rotasjon av bilholderen

Infrarød sensor

Automatisk infrarød skanningsteknologi lar deg enkelt sette smarttelefonen inn i holderen med en enkelt håndbevegelse og la den lade.

infrarød sensor - trådløs holder for smarttelefon

Praktisk håndtering

Du kan sjekke Google Map, innkommende anrop og meldinger på en enklere måte

bilholder for mobiltelefon automatisk

Kompatibilitet

Holderen er kompatibel med forskjellige typer luftventiler (ventilasjon)

mobiltelefonholder for luftventiler - kompatibilitet

Laget av overlegne materialer og bruker toppteknologi

trådløs holder i bilen

Trådløs billader:
1. Åpne / lukke holdearmene med automatisk infrarød sensorteknologi - smarttelefonen lades automatisk når den plasseres i holderen
2. Berøringsknapp for enkel frakobling av smarttelefonen fra holderen med en finger - garanterer komfort og sikker kjøring
3. Fungerer med alle smarttelefoner med trådløs Qi-lading
4. Bred kompatibilitet - passer for de fleste mobiltelefoner
5. Stabil tilkobling - PP (polypropylen) pute er tilpasset for sikker feste. Selv når temperaturen på kjøretøyet er høy, faller ikke Xmount-holderen lett.
6. Indikatorer: Rødt LED-lys - Standby, Blå LED-lys - Lader

Spesifikasjoner:

Farge svart
USB-port: USB-TYPE C
Sertifisering: RoHS, CE-RED, FCC, Qi
Effekt: 5 W, 7,5 W (Apple), 10 W (Samsung)
Støtter Qi lading / infrarød sensor / 360 graders rotasjon
Utgang: 9V / 1,2A, 5V / 1,5A
Dimensjoner: 126 x 70 x 21 mm
Vekt: 100 g

Pakkeinnhold:

1x biltelefonholder
1x sugekopp 360 ° dreieholder for dashbord / frontrute
1x bilventilasjonsholder (luftventiler)
1x USB-kabel type C

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå