Monkey face mask (fra Planet of the Apes) - for barn og voksne til Halloween eller karneval

Kode: 88-285
348,00 kr Pris ekskl. MVA: 290,04 kr
utsolgt Beklager, men dette produktet er utsolgt. Dette produktet er ikke lenger tilgjengelig.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank

Monkey from the Planet of the Apes ansiktsmaske - for barn og voksne til Halloween eller karneval. Barne- og voksenkostyme (maske) Ape fra planeten til apene laget av 100 % naturlig lateks.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Monkey face mask (fra Planet of the Apes) - for barn og voksne til Halloween eller karneval. Barne- og voksenkostyme (maske) Ape fra apens planet laget av 100 % naturlig lateks, som er miljøvennlig og ikke-giftig. Å se og puste gjennom munnen og nesen på masken er behagelig og pustende.

barn maske ape fra planeten til apene

Halloween-masker for gutter/jenter (barn) eller voksne

Monkey from the Planet of the Apes-masken er et fascinerende stykke for fans av denne ikoniske filmserien. Den er laget med fantastiske detaljer, og fanger karaktertrekkene til Planet of the Apes-apen, inkludert dens fremtredende øyne og uttrykk. Denne lateksmasken i form av en ape fra Apenes planet er derfor et helt ideelt og originalt valg til Halloween, karneval, maskeradeball, diverse fester, bursdagsfester og andre. Maskene våre som Monkey from the Planet of the Apes skiller seg best ut på Halloween, karneval, disco, på en klubb, på fest eller festival, de er den rette investeringen for deg hvis du vil imponere og spesielt være kul.

Halloween-apemaske fra apenes planet

Karnevalsmasker - Latex karnevalsmasker for barn og voksne

Også egnet som en original gave til kjære. Du kan kjøpe masker online i vår e-butikk. Og gjør deg klar for mange bilder og videoer hvor du vil være sentrum for oppmerksomheten. Den spesielle blandingen av naturlige lateksmaterialer garanterer iøynefallende og ikke bare et flott snitt, men også en behagelig slitasje. Karnevalskostymer (masker) de ble nøye designet og med mange fantastiske mønstre kan du forvandle deg til favorittsuperhelten din eller skumle filmmonstre.

Monkey from the planet of the apes karnevalsmaske

Pakkeinnhold:

1 x Monkey from the Planet of the Apes maske

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå