Kostyme - Iron Man

Kode: 91-002
708,00 kr Pris ekskl. MVA: 590,04 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Kostyme - Iron Man - vår splitter nye morfedrakt er det beste Iron Man-kostymet du kan kjøpe. Forvandle deg til verdens største helt som Tony Stark

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Kostyme - Iron Man - vår splitter nye morfedrakt er det beste Iron Man-kostymet du kan kjøpe. Forvandle deg til verdens største helt som Tony Stark. Og for første gang i historien lar denne Licensed Iron Man-kostymen deg skyte for håndreparator. Carnival Morph Costumessom er de beste for Halloween, karneval, diskotek, i en klubb, på en fest eller festival er den mest riktige investeringen for deg hvis du vil være oppmerksom og være spesielt kul. Passer som en spesiell gave til kjære. Kostymer kan kjøpes online i vår e-butikk. Og gjør deg klar for mange bilder og videoer fordi du kommer til å være i sentrum av oppmerksomheten.

Ironman-kostyme

Kostymekarneval - dobbel søm rundt innsiden av kostymet sørger for lang levetid, mens to glidelåser gir rask og enkel morfing og demorfering. Spesiell kombinasjon av materialer sørger for større attraktivitet i drakten og 13% spandex (elastan) garanterer ikke bare flott design , men også behagelig bruk.

Kostymer ble nøye designet av den hemmelige elastanblandingen vår, noe som betyr at kostymet vårt passer deg bedre, holder lenger og gir deg timer med moro. Med så mange flotte mønstre kan du Morph til dine favoritt superhelter, fantastiske dyr og skumle Halloween-monstre.

For mer informasjon:

Mer moro, mer action, flere venner, flere historier og opplevelser
Laget av materialer av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.

morph karneval kostymer bordstørrelser

Morph dress passer ikke så godt som vanlig klær! Se nøye på størrelsestabellen vår for å være sikker på at du velger riktig størrelse. Valg av morf kostyme er basert på høyden, så ikke bekymre deg hvis du har en større eller mindre kjolestørrelse.

Produktdiskusjon (1)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Fil

Draktstørrelse

Filip Daniel svar

Hei, jeg vil spørre om størrelsen. Jeg er 190 cm høy, så jeg er usikker på om XL-størrelsen fortsatt passer meg? Takk skal du ha

Oversatt fra: cs
Cool Mania

Kostyme - Iron Man

Mario Bruchanik svar

Hei, ja i følge tabellen skal den passe deg.

Oversatt fra: cs
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå