Unicorn float for pool - XXL leketøy

Kode: 201-005
1 020,00 kr 900,00 kr Pris ekskl. MVA: 750,00 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Unicorn float for pool - XXL leketøy er et nødvendig supplement som du må ha med deg hver sommerferie.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Unicorn float for pool - XXL leketøy er et nødvendig supplement som du må ha med deg hver sommerferie. Det vil garantere all oppmerksomhet i nabolaget ditt og vil gi deg den perfekte kombinasjonen av avslapning og moro på vannet. Glem en klassisk, lite påtrengende oppblåsbar pute, og ta denne gangen et eksklusivt stykke , som du kan nyte en morsom moro i et vann i de varme sommermånedene. Skal du på ferie til sjøen eller innsjøen? Ikke glem å ta denne stilige oppblåsbare puten for å få oppmerksomhet, men hovedsakelig vil du oppleve smilesituasjoner og minneverdige opplevelser med familie og venner. Når skal du ha det gøy, om ikke i sommerferien? De store dimensjonene og den originale utformingen av den oppblåsbare puten sørger for at du vil være sentrum for oppmerksomhet ved hvert vannfest. En fantastisk oppblåsbar pad Pegasus som du og vennene dine vil elske.

Oppblåsbare bassengleker for barn og voksne for svømming i vann enten til sjøen eller til bassenget - store stilige oppblåsbare pads. Kos deg sommeren i flott stil!

XXL oppblåsbare pegas

Lag en unik estetisk og morsom atmosfære hjemme med det enorme flytende dyret i bassenget ditt. Takket være den store størrelsen tilbyr den oppblåsbare puten god plass for to voksne å nyte avslapning, soling og vannmoro med partneren din. Den oppblåsbare puten er egnet for å tilbringe en tid ved bassenget, innsjøen, stranden eller i hagen som en solseng. XXL oppblåsbare puter har også funnet sin plass i kjendisverdenen der de er veldig favoritt og populære, ettersom de er garantien for riktig underholdning. De er laget av høykvalitets PVC-materiale og inkluderer to grep som er enkle å gripe for å manipulere og urokkelig tur på vannet.

pegas oppblåsbare

I e-shop har vi flere modeller av disse morsomme gummibåtene tilgjengelig, så du har den unike muligheten til å velge det som passer best og nyte sommeren i flott stil.

Spesifikasjoner - Unicorn oppblåsbar båt:

  • Materiale: PVC av høy kvalitet
  • Dimensjoner: Lengde 2,4 m, Bredde 2,3 m, Høyde 1,3 m
  • Vekt: 2,7 kg

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå