Vinkjøler i form av fat - 40 liter / 15 flasker

Kode: 62-009
4 990,00 kr Pris ekskl. MVA: 4 158,30 kr
utsolgt Beklager, dette produktet er for øyeblikket ikke på lager.
Ja! Vi sender til US

Vinkjøler i form av fat - 40 liter / 15 flasker. Den eksklusive vinkjøleren i design av en trefat tiltrekker seg ved første øyekast.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Vinkjøler i form av fat - 40 liter / 15 flasker. Den eksklusive vinkjøleren i design av en trefat tiltrekker seg ved første øyekast. Eksperter anbefaler servering av vinene med riktig temperatur, og det vil ikke være noe problem med det integrerte digitale panelet. Du kan enkelt sette opp en nøyaktig temperaturregulering for kjøling av vinen, slik at den kan serveres ved den optimale temperaturen.

Minikjøleskap i form av et fat for å avkjøle favorittdrinkene dine perfekt. En av de viktigste egenskapene til drikkevarer, ikke bare alkoholholdige drikker, er temperaturen under servering. Dette er det vanskeligste å nå de varme sommerdagene. Perfekt etterligning av tre gir et hyggelig antikkinntrykk. En kapasitet på opptil 40 liter er nok til å kjøle seg ned for ca. 15 drinker. Dette vin kjøleskapet vil bli verdsatt spesielt av vinelskere.

Minikjøleskap for perfekt kjøling av favorittdrinkene våre. Gjør livet ditt enklere - dette lille kjøleskapet for vin, drikke osv. Passer perfekt inn i hagen eller hytten eller som bilkjøleskap. Mini bærbare kjøleskap av forskjellige slag til salgs - billig kan du kjøpe online i vår e-butikk. Kvalitetsbehandling og tilstrekkelig pris.

kjøleskap i form av et fat

Spesifikasjoner:

Type: BC-40
Volum: 40 liter / 15 flasker
Kjøling: 18-25 ° C under omgivelsestemperatur
Materiale: Plast
Dimensjoner: 475 (øvre diameter) x 600 (senterdiameter) x 780 (høyde) mm
Vekt: 15,9 kg

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå