Kosmetisk minikjøleskap 6L

Kode: 62-023
2 519,00 kr Pris ekskl. MVA: 2 099,13 kr
utsolgt Beklager, dette produktet er for øyeblikket ikke på lager.
Ja! Vi sender til US

Det kosmetiske minikjøleskapet 6L er designet for kjøling av medikamenter så vel som kosmetikk, og takket være sin kompakte størrelse og lette konstruksjon er det ideelt for reiser.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Det kosmetiske minikjøleskapet 6L er designet for kjøling av både medikamenter og kosmetikk, og takket være sin kompakte størrelse og lette konstruksjon er det ideelt for reiser. Den øverste delen åpnes bare ved å trykke på en knapp, og takket være gjennomsiktigheten kan du enkelt identifisere innholdet i kjøleskapet. Den integrerte digitale skjermen brukes til å informere deg om innetemperaturen, slik at du vil ha temperaturen på kosmetikken din under kontroll.

Hvert hageselskap, klubbhus eller garasje til den rette håndverkeren må ha kjølte forfriskninger av høy kvalitet i løpet av de varme sommerdagene. Ikke begrens deg med klassiske store kjøleskap som du absolutt ikke trenger for sporadisk bruk. Våre minikjøleskap vil avkjøle det du trenger og holde drikkene dine på ønsket temperatur i løpet av dagen, og maten vil forbli fersk i veldig lang tid. Disse minikjøleskapene er ikke fordelaktige bare på grunn av størrelse og brukervennlighet i bilen under lange reiser. Du vil absolutt glede deg over moderne og tidløs design av kjøleskap som vil utfylle hvert rom. Energiforbruket er selvfølgelig direkte proporsjonalt med størrelsen og volumet på kjøleskapet. Mini bærbare kjøleskap av forskjellige slag til salgs - billig kan du kjøpe online i vår e-butikk. Kvalitetsbehandling og tilstrekkelig pris.

BCR-6 kosmetisk kjøleskap

Spesifikasjoner:

Modell: BCR-6
Volum: 6 liter
Kjøling: 10-12 ° C under omgivelsestemperatur
Isolasjon: Polyuretanskum uten CFC og HCFC
Strømforsyning: DC 12V, DC 12V / AC 110V, DC 12V / AC 230V
Vekt: 2,5 kg
Strømforbruk: 40-60W
Dimensjoner: 310 (D) x 215 (B) x 275 (H) mm

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå