Vekkerklokke med kamera + bevegelsesdeteksjon

Kode: 10-008
715,00 kr Pris ekskl. MVA: 595,87 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
+

Vekkerklokke med kamera + bevegelsesdeteksjon til salgs til en god pris du kan kjøpe online i vår e-butikk. Se tilbudet vårt og finn det du ser etter.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Vekkerklokke med kamera + bevegelsesdeteksjon til salgs til en god pris du kan kjøpe online i vår e-butikk. Se tilbudet vårt og finn det du ser etter.

Så du kan ta opp når du trykker på opptaksknappen eller setter opp automatisk opptak når det oppdages bevegelse foran kameraet . En ideell løsning for opptak av interiør, eksteriør eller akkurat når du trenger å sjekke forvrengning av rommet eller stjele tingene dine.

Vekkerklokke med kamera

Dette produktet har høy oppløsning (640x480) . Enheten støtter opptil 32 GB micro SD-kort . Denne multifunksjonsenheten har flere funksjoner som : video, lydopptak, induksjonsvideo, laging av bilder, webkamera, elektrisk vekkerklokke med fillagring, med batteri med høy kapasitet. C amera med bevegelsesdeteksjon

Ladning skjer ved å koble til datamaskinens USB-port eller ved å koble til en hvilken som helst USB-lader (vegg- eller billader). Minikamera i IR LED vekkerklokke tar opp i modus med 30 bilder per sekund i AVI-format med en oppløsning på 1280 * 720 piksler. Kameraet kan kobles til medfølgende USB til PC og kabel som brukes som en ekstern disk, som lar deg spille av plater på datamaskinen.

Med denne enheten kan du ta opp kontinuerlig opptil 12 timer med video og 25 timer med lydopptak . Du kan ta opp videoer med en oppløsning på opptil 2,0 megapiksler. Enheten er ideell for å forhindre tyveri og skaffe bevis.

Spesifikasjoner:

Piksler: 2 megapiksler
Oppløsning: VGA 640 * 480
Bevegelsessensor
Videoformat: AVI
Rammer per sekund: 30 bilder per sekund
Vinkelen: 72 °
Fotoformat: JPEG 1600 * 1200
Videoopptakstid fulladet: 12 timer
Strømforbruk: 130mA / 3.7V
Oppbevaringstemperatur: -20-80 °
Driftstemperatur: -10-60 ° C
Driftsfuktighet: 15-85% RF
Minnekorttype: Micro SD-kort opptil 32 GB
USB-tilkobling
Ladetid: ca. 4 timer

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå