Spionkamera - RC tank med online overføring og bildeopptak til mobiltelefonen

Kode: 10-129
1,690.00 kr Pris ekskl. MVA: 1,408.30 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
+

Spionkamera - RC tank med online overføring og bildeopptak til mobiltelefonen eller nettbrettet, er det rette spionleketøyet for deg.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Spionkamera - RC tank med online overføring og bildeopptak til mobiltelefonen eller nettbrettet, er det rette spionleksaken for deg. Nytt SPY fjernstyrt kamera for mobiltelefonen eller nettbrettet til både Android og iOS. I-Spy-sporet bilen er utstyrt med et kamera som lar deg projisere biltur direkte på telefonskjermen. For å kontrollere tanken, må du laste ned et program som heter "I-Spy toys" og deretter koble til tankens WiFi-nettverk. Så, i online-overføring, ser du hvor biltanken beveger seg. I-Spy-tanken registrerer hele turen på kameraet, og bildet projiseres direkte på skjermen på telefonen eller nettbrettet. Takket være det kan du kontrollere tanken selv uten direkte visuell kontakt hvis den er plassert bak hjørnet eller i andre rom. Kameraet kan vippes opp og ned for å undersøke de høyere stedene.

I-spy mini bil med kamera

Når du starter applikasjonen, vil du se den elektroniske overføringen fra kameraet på RC-tanken og berøringsknappene for å kontrollere bilen. To spaker nederst på skjermen brukes til bevegelse, den ene styrer bevegelse forover eller bakover, den andre tjener til å svinge til venstre eller høyre. Øverst på skjermen finner du funksjonelle knapper, spesielt for å lage bilder, videoer osv. Med gyroskopet på telefonen eller nettbrettet kan du også styre i-Spy-bilen med bevegelser og bevegelser. Hvis du vipper hendene med kontrolleren nedover, beveger tanken seg fremover, og hvis den er nede, går tanken bakover. Ved å vippe mot venstre eller høyre, svinger tanken mot venstre eller høyre. Spionbil kan lades via USB-kabel gjennom powerbank, så du vil ikke være avhengig av å lade fra nettverket.

I.spion minibil med kamerastyring via berøringsskjerm

Funksjoner:

i tillegg til Video i sanntid
i tillegg til HD-oppløsning 1080x720P
i tillegg til Registreringen av video og bilder på mobiltelefonen eller nettbrettet
i tillegg til Ontrol med berøringsskjerm eller gyroskop ved å vippe
i tillegg til Kontrollen med kameraets vertikale helling

Spesifikasjoner:

Kameraoppløsning: HD 1080x720
Batteri: 450 mAh
WiFi-rekkevidde: opptil 15 meter i det åpne området

Pakkeinnhold:

1x I-Spy mini RC-sporbil med kamera
1x USB-kabel
1x Manuell

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (1)

95%