SET - Spionbriller med FULL HD-kamera og WiFi + Spy-øretelefon

Kode: 10-154
3 828,00 kr 3 509,00 kr Pris ekskl. MVA: 2 924,13 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
+

Elegante briller med FULL HD-kamera og WiFi sammen med et Spy-øretelefon er den ideelle spionasjekombinasjonen for ikke-observert sporing og kommunikasjon.

Forbrukervern

 • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
 • Garanti for produkter - 24 måneder
 • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Elegante briller med FULL HD-kamera og WiFi sammen med et Spy-øretelefon er den ideelle spionasjekombinasjonen for uobservert sporing og kommunikasjon. Spionbriller tar seg av liveoverføring av skannede bilder, og med Bluetooth Spy-håndsettet kan du kommunisere med den andre personen på telefonen. Det unike spioneringssettet finner sin bruk i forskjellige livssituasjoner når du trenger hemmelig hjelp på telefonen, men du må også tilby live videooverføring. finner bruken i en rekke vanskelige situasjoner, når det er behov for lite påtrengende hjelp via telefonen, og også hvis videooverføring er nødvendig.

SET - Elegante briller med HD-kamera og Spy-øretelefon = Live stream med WiFi / P2P + sanntidskommunikasjon via Spy-håndsett

Briller med FULL HD spionkamera + P2P live videooverføring + WiFi. Elegante spionbriller gir diskret innspilling av omgivelsene og er et stilig tilbehør for fritidsklær. Med disse spionbrillene registrerer du nøyaktig hva du ser, og samtidig har du frie hender for å unngå mistanken om at du tar opp. En annen fordel er live WiFi-overføring direkte til mobiltelefonen din via "Pro iCam" -applikasjonen, som er fritt tilgjengelig for Android og iOS . Med appen kan du ikke bare se de skannede bildene, men også spille av de allerede innspilte videoene dine. Takket være P2P-støtte kan briller kobles til internett ved hjelp av en mobiltelefon der du oppretter et WiFi-hotspot, slik at vennene dine kan se en live internettoppføring.

Kameraet er veldig iøynefallende og kan ikke sees i det hele tatt

spionbriller med Full HD-kamera

I brillene er det en innebygd bevegelsessensor som kan fange bevegelse og deretter advarer deg i form av varsling direkte til mobiltelefonen din via "Pro iCam". Det er ideelt når du forlater kontoret og du vil bli informert i løpet av fraværet om om noen kommer nær skrivebordet ditt. Det fotograferte bildet er tatt opp i Full HD-oppløsning på 1920 x 1080p med 25 bilder per sekund på microSD-kort opp til en maksimal kapasitet på 128 GB. Brillene er utstyrt med et integrert oppladbart 220 mAh batteri, innebygd i brillerammen. Ladingen av batteriet leveres via den medfølgende mikro-USB-kabelen.

elegante briller med Full HD-kamera

Spionbriller er det perfekte valget for deg i situasjoner når du i det skjulte trenger å ta opp et møte uten mistanke om opptak. Briller har et bredt spekter av bruksområder, fordi du også kan bruke dem til ferie, konsert, sport eller andre aktiviteter når du vil registrere dine opplevelser. Etter at du har koblet Full HD-briller til datamaskinen via USB, fungerer de som en minnekortleser, og du kan laste ned de innspilte videoene og bildene dine direkte til din PC eller bærbare PC.

briller med wifi-kamera

Funksjoner av briller:

i tillegg til Elegante solbriller for fritidsklær med kamera
i tillegg til Full HD-video
i tillegg til Bevegelsessensor med varsler
i tillegg til Støtte for WiFi og P2P
i tillegg til Bruker micro SD-kort opptil 128 GB

Spesifikasjoner for briller:

Chip: Hi3518E V200
Optikk: 1,0 MP CMOS (OV9712
Fotooppløsning: 4032 x 3024
Videooppløsning: 1920 x 1080p
Bildefrekvens: 25 bilder per sekund
Videokomprimering: H.264
Opptaksvinkel: 90 °
Minnekort: microSD-kort 4-128 GB
Batteri: 220 mAh
Ladetid: 2-3 timer
Batterilevetid: opptil 2 timer (arbeidstid)
Nettverkstilkobling: P2P, WiFi
Strømforsyning: DC-5V
Strømkabel: mikro-USB
Systemstøtte: iOS, Android
Dimensjoner: 30 mm x 30 mm x 150 mm
Vekt: 160 g

Spion håndsett med blåttann 5W forsterker den nyeste modellen hver og en av oss kjenner livssituasjonene når du vil sette pris på om noen kan gi deg råd, eller å hjelpe i en vanskelig situasjon, uten at noen vet om det. Den er designet for studenter under eksamen, for handelsmenn under forretningsmøter og for andre situasjoner.

Spionhåndsettet er en revolusjonerende enhet som lar deg koble til noen på avstand gjennom mobiltelefonen eller senderen, uten at noen vet det. Prinsippet er enkelt, bare sett inn det trådløse spionørestykket (som ikke er synlig fordi det er miniatyrstørrelse) i øret ditt, og heng Bluetooth-halskjedet (for sammenkobling med en mobiltelefon) på nakken med ultraeffekt og en 5W effektforsterker , gjennom hvilket signalet overføres trådløst til øretelefonen, der signalet skifter til stemme.

Vi anbefaler kundene at de ikke kjøper billig imitasjon av spionhøretelefoner av lav kvalitet gjennom ubekreftede selgere.

Vi har 24 måneders garanti for et spionhåndsett. Ekspertråd og service. Spionhodetelefonene er formet slik at de passer perfekt inn i trommelen, så de er ikke merkbare i det hele tatt. De er laget av ufarlig materiale.

spion håndsett

Den siste avanserte modellen av det populære spionørestykket. Sammenlignet med den forrige modellen har den en forbedret anatomisk form for perfekt å tette øret mot lekkasje av lyd til omgivelsene. Håndsettet består av en følsom mottaker (spole), en stabil mikrohøyttaler , med veldig ren og klar lyd med redusert støy.

spion ørepropp

Øreproppen settes ganske enkelt inn i øregangen i øret. Det er festet en gjennomsiktig krok til håndsettet som det er lett å ta ut ørestykket. For enda enklere håndtering av håndsettet tilbyr vi en magnetisk pinsett i vår e-butikk. Inkludert i pakken er et batteri som varer opptil 7 timer.

spion håndsett

Funksjoner av ørestykket spion

i tillegg til Profesjonell design, utmerket lydkvalitet
i tillegg til Ergonomisk form, praktisk håndtering
i tillegg til Batteri: 1,55 V (337 SR 416SW) batterilevetid opptil 7 timer
i tillegg til Dimensjoner: 13x6mm
i tillegg til Arbeidsfrekvens: alle frekvenser
i tillegg til Bluetooth-tilkobling til mobile enheter.
i tillegg til Enkel å kontrollere og motta samtaler.
i tillegg til Handsfree-støtte for toveiskommunikasjon.
i tillegg til Muligheten til å starte opptak direkte fra telefonen din - for å spille av MP3-filer.
i tillegg til Samtaletid per opplading er opptil 12 timer, stadby opptil 130 timer.
i tillegg til Bluetooth-sløyfen inkluderer et innebygd litiumbatteri på 700mAh
i tillegg til Bluetooth-sløyfen inkluderer en 5W forsterker
i tillegg til Integrert mikrofon

spion håndsett sammenligningstabell

Pakken inneholder

 • Briller med FULL HD-kamera
 • Minnekortleser
 • Micro USB-kabel
 • Programvare-CD
 • Manual til briller
 • Det siste spionhåndsettet
 • Mikrofon
 • Bluetooth 5W - nakkesløyfe
 • USB-kabel
 • Strømadapter
 • Håndbok for håndsett

mordant varsel

Hvorfor kjøpe spionteknologi gjennom e-butikken vår?

Vi tester hvert nye produkt i løpet av noen uker, og etter en sluttkontroll er det inkludert i salget
Vårt tilbud er ikke den største på markedet, men vi tilbyr kun produkter som er testet av oss - kvalitet og pålitelige spion produkter
Vi er ikke de billigste, men kundene våre er fornøyde kunder
Mange års erfaring med salg av spionprodukter (spionkameraer, spionutstyr) over 5 års erfaring
Ekspertråd ved installasjon og justering av produkter (via telefon eller e-post)
Vi tilbyr 24 måneders garanti på alle produkter og gratis retur innen 14 dager etter levering
Samarbeidet vårt slutter ikke med salget, vi tilbyr kvalifisert kundeservice
I tilfelle krav prøver vi å forkorte behandlingstiden til et minimum (vanligvis 7-14 dager). Hvis varene ikke er funksjonelle, gir løsningen utveksling for et nytt stykke

MERKNAD: Å bruke produkter (med betydelig lavere kostnader) som du finner kan ha samme design, men de bruker komponenter av lav kvalitet som forsterkere, batterier osv. Som resulterer i en billig (billigere) versjon av produktet, slik at de har en betydelig innvirkning på den totale kvaliteten og levetiden. Basert på det, anbefaler vi våre kunder å vurdere lønnsomheten til investeringer og kjøpet i henhold til dette faktum.

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå