LED nattlampe med WiFi Full HD-kamera og vekkerklokke + 16 GB minne

Kode: 10-184
1 490,00 kr Pris ekskl. MVA: 1 241,70 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
+

LED nattlampe i form av månen med WiFi Full HD-kamera og vekkerklokke + 16 GB minne + digital klokke, USB oppladbar.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

LED nattlampe i form av månen med WiFi Full HD-kamera og vekkerklokke + 16 GB minne + digital klokke, USB oppladbar. Multifunksjonell lampe - det er ikke bare belysning, men også et høykvalitets HD WiFi-kamera, intim vekkerklokke, den har en slumre-, hvilemodus og våkne-modus, intelligent dimming på flere nivåer, berøringskontroll og oppladbar USB. LED månenattlampe med vekkerklokke , med digital klokke har 14 lysdioder med lysjustering som passer til soverom, barnerom, kontor eller for reiser. Videokameraet er plassert i midten av lampetoppen, og du vil ikke engang merke det. Spion skjult kamera som du kan kjøpe online til en god pris direkte i butikken vår.

Den kan drives direkte via et innebygd oppladbart 1500mAh litiumbatteri med opptil 48 timers batterilevetid (1,5 timers kontinuerlig opptakstid) eller permanent via USB-strømforsyning. Den store fordelen med dette produktet er at det er multifunksjonelt, og i tillegg til nattlampe og vekkerklokkefunksjoner, har det også et WiFi HD-kamera med ekstern Wi-Fi-visning, slik at du kan se livevideo og bilder via mobilappen .

Skjult WiFi 1080p HD-kamera

Det innebygde kameraet støtter ekstern Wi-Fi-visning, slik at du kan se livevideo og bilder via mobilappen .

Last ned den gratis "HDeCAM" -appen via Google Play Store (for Android) eller Apple Store (for iOS), og koble enheten til WiFi hjemme, og se deretter FULL HD-video opp til 1080p i sanntid. Så selv i fraværet ditt, kan du se hva som skjer hjemme, på kontoret eller i butikken. Den støtter også mini-skjult kamerafotografering, bare arbeid med smarttelefonen mens du er hjemme eller ute, og du kan enkelt ta bilder og deretter lagre eller se dem ved hjelp av et program som du kan laste ned som beskrevet i produktpakken.

bordlampekamera

Lyset fra Moon nattlampen kan avgi lys med forskjellig lysstyrke for å tilpasse rytmen og humøret ditt, slik at du sovner og sover komfortabelt. Lampen er laget av giftfri , energibesparende, luktfri , miljøvennlig materiale og er egnet for plassering hvor som helst, men spesielt på et nattbord. De modulerer den biologiske klokken din, noe som bidrar til å fremme en avslappet søvn og forbedrer helsen din.

LED nattlampe måne med vekkerklokke og digital klokke

Unikt patentert design - simulert månedesign for tidsvisning. De lange linjene langs nattlampens omkrets representerer timesviserne og de korte punktene representerer minutthåndene, i tillegg til at skjermen tjener til en lettlest digital tidsvisning.

wifi-kamera i nattlampe med vekkerklokke

Fantastisk kombinasjon av LED nattlampe og klokke - en visuelt behagelig vekkerklokke med flere elegante funksjoner. Den gradvise lysningen av lys og lyder gir en jevnere oppvåkning, spesielt for barn og voksne, så vel som for de som har veldig lett søvn.

Sofistikert sovnemodus - den intelligente klokken vil begynne å dempes innen 60 minutter fra siste berøring. Justerbar lysintensitet - med et langt trykk og hold nede på den nederste knappen, kan du justere lysstyrken på lyset du vil ha, enten du vil lese eller før du sover.

LED-lampen er også en god lyskilde - til barnerommet og er ideell som nattlampe på nattbordet. Lyset er mykt og pent, veldig mykt og behagelig, og designet ser pent ut i form av månen. En god løsning for problematisk oppvåkning av barn tidlig på morgenen.

Lang batterilevetid - innebygd oppladbart 1500mAh litiumbatteri gir opptil 48 timers batterilevetid når det er fulladet. 14 lysdioder kan fungere lenge, du trenger virkelig ikke å lade lampen veldig ofte.

Avansert ROHS-sertifisert gummibelagt overflatemateriale , miljøvennlig, behagelig og ripebestandig. Nattklokken har en tidsvisning, en alarmfunksjon, en justerbar belysningsfunksjon, en søvnfunksjon, en slumrefunksjon, en strømsparingsfunksjon, etc.

Funksjoner:

I TILLEGG TIL WiFi skjult HD-kamera av høy kvalitet 1080p
I TILLEGG TIL Nattlampe med vekkerklokke
I TILLEGG TIL Tid og digital klokkevisning (i form av lysdioder)
I TILLEGG TIL Våkn opp, døs og sovner
I TILLEGG TIL Hyggelige vekkerklokke melodier med naturlyder
I TILLEGG TIL Det myke lyset fra månen skaper en følelse av harmoni og lykke.

Skjulte kamerafunksjoner og spesifikasjoner:

Videooppløsning 640 * 480/1280 * 720/1920 * 1080
Videoformat og bildefrekvens: 25 bps, H.264-komprimering (.AVI)
Fotooppløsning 1920 * 1080 (jpg-format)
Innebygd minne: 16 GB
Støtte for tidssynkronisering
Kontinuerlig opptakstid 1,5 timer
Ekstern video via HDeCAM-applikasjon, fotografering, videomobiloppdagelse
Støtte for Android, iOS og Windows OS

Nattlampe funksjoner og spesifikasjoner:

Nattlampe + vekkerklokke + klokke
14 lysdioder med lysjustering
Innebygd oppladbart litiumbatteri 1500mAh
Full ladetid: 3,5 timer
Materiale: ABS + PC
Inngang: DC / 5V-1A
Spenning: DC 5V
Ladeport: Micro USB
Vekt: 170 g
Dimensjoner: 128 x 41 x 134 mm

Pakken inkluderer:

1x nattlampe med vekkerklokke og WiFi-kamera
1x USB-kabel
1x brukerhåndbok

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå