Berør spionbriller med HD-kamera + P2P live video + WiFi

Kode: 10-174
1 749,00 kr Pris ekskl. MVA: 1 457,50 kr
utsolgt Beklager, dette produktet er for øyeblikket ikke på lager.
Ja! Vi sender til US

Berør spionglass med HD-kamera + P2P live video + WiFi til salgs online. Stilige og spionbriller har praktisk bruk for ubemerket innspilling.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Berør spionglass med HD-kamera + P2P live video + WiFi til salgs online. Stilsikre og spionbriller har praktisk bruk for ubemerket registrering av omgivelsene, og for ultralett konstruksjon på bare 40 g er de komfortable til daglig bruk. Samtidig trenger du ikke trykke på noen knapper, ettersom de bare svarer på berøring . Med disse spionglassene tar du opp akkurat det du ser mens du har hendene fri, og ikke vekker mistanke. En annen fordel er liveoverføring via WiFi-forbindelse direkte til mobiltelefonen din via applikasjonen "Pro iCam" , som er fritt tilgjengelig for Android og iOS . Med appen kan du ikke bare se tatt bilder, men også spille av innspilte videoer. Takket være P2P-støtte kan brillene kobles til internett ved hjelp av en mobiltelefon for å lage et WiFi-hotspot og tillate å se liveopptak på internett for vennene dine.

Kameraet er innebygd i brillestellet og skanner gjennom en enveis gjennomsiktig plast, det som sikrer hemmeligholdet. Kameraet er ikke synlig med det blotte øye eller i noen vinkel eller med bakgrunnsbelyst. Betjeningen er ganske enkel via berøringsplaten på utsiden av brillerammen og er også designet for å være iøynefallende. Disse spionbrillene har den perfekte kamuflasjen mot enhver mistanke, da de fungerer som et stilig supplement til antrekket ditt.

Kameraet er nøyaktig skjult i brillerammen

Brillene med kameraet har gjennomsiktige klare linser.

kamera i briller wifi

Brillene har en innebygd bevegelsessensor som kan oppdage bevegelse og deretter advare deg via varsling direkte til mobilen din via "Pro iCam" -applikasjonen . En nyttig funksjon når du trenger å forlate kontoret, men samtidig må du være sikker på at ingen skal besøke pulten din mens du er borte. Ta bilder blir tatt opp i Full HD ved 1920x1080p ved 30 bilder per sekund på et microSD-kort opp til maksimalt 64 GB . Brillene er utstyrt med et integrert oppladbart batteri med en kapasitet på 280 mAh , som er bygget direkte i den avtakbare brillearmen og sørger for at kameraet fungerer i omtrent 75 minutter. Hvis du trenger å lade batteriet, må du løsne armen og lade det opp via mikro-USB-kabelen . Den store fordelen er at det er en ekstra reservearm med batteri i pakken, som du fester til brillene mens du lader det andre batteriet . Dette lar deg kontinuerlig spille inn video. Du vil også sette pris på funksjonen til å lade batteriet gjennom Powerbank , som vil sikre at du alltid har et ladet batteri for hånden.

briller med kamera

Spionbriller er det perfekte valget for deg hvis du trenger å gjøre en diskret opptak av et møte uten mistanke . Brillene har et bredt spekter av bruk, fordi du kan bruke dem, for eksempel på ferie, konsert eller når du spiller inn forskjellige livserfaringer. Ved å koble Full HD-briller til datamaskinen via USB fungerer de som en minnekortleser, og du kan laste ned innspilte videoer og bilder direkte til din PC eller laptop.

briller med HD-kamera

Funksjoner:

Elegante briller med HD-kamera
Berør kontroll på brillearmen
Bevegelsessensor med varselvarsel
Støtte for WiFi-tilkobling og P2P
Bruker microSD-kort opptil 64 GB

Spesifikasjoner:

Optikk: 2,0 MP CMOS
Videooppløsning: 1920x1080p
Bildeforhold: 30 bilder per sekund
Videokomprimering: H.264
Videoformat: AVI
Skannevinkel: 70 °
Minnekort: microSD-kort 8-64 GB
Batteri: 280 mAh
Batterilevetid: ca. 75 minutter (arbeidstid)
Ladetid: 1-2 timer
Nettverkstilkobling: P2P, WiFi
Strømforsyning: DC-5V
Strømkabel: mikro-USB
Systemstøtte: iOS, Android
Dimensjoner: 149mm x 146mm x 41mm
Vekt: 40 g

Pakkeinnhold:

1x WiFi-briller med kamera
2x Brillearm med batteri
1x Ladeadapter for armer
1x Micro USB-kabel
1x Rengjøringsklut
1x USB med programvare
1x Manuell

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå