Utendørs IP-sikkerhetskamera Atom AR3S med ansiktsgjenkjenning + automatisk sporing med 360 ° - CES Innovations Award 2017

Kode: 52-006
4 990,00 kr 3 990,00 kr Pris ekskl. MVA: 3 325,00 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
+

Utendørs IP-sikkerhetskamera Atom AR3S med ansiktsgjenkjenning + automatisk sporing og synsvinkel på 360 °.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Utendørs IP-sikkerhetskamera Atom AR3S med ansiktsgjenkjenning + automatisk sporing med synsvinkel opp til 360 ° - CES Innovations Award 2017. Dette kameraet er designet for utendørs bruk, for eksempel overvåking av huset (inngangsdør og omegn). Takket være funksjonen for å rotere 360 ° horisontalt og 108 ° vertikalt er det i stand til å overvåke et bredt område. Motondeteksjonen leveres av tre sensorer, en foran kameraet og to på baksiden. Takket være sensorenes utforming er det som om kameraet til og med kan se opp bak kameraet. Når kameraet oppdager bevegelse gjennom sensoren, går kameraet umiddelbart i ønsket retning og fokuserer mot inntrengeren i det overvåkede området. Linse kan gjenkjenne ansikt og menneskelig bevegelse og følger kontinuerlig opp bevegelsen hans. Deretter sender den en varselmelding med bilde på mobiltelefonen (nettbrett) om forstyrrelse av overvåket område. Kameraet har en kontakt for nettverkstilkobling som den kan kobles til ruteren din via kabel og ikke bare via en wifi-tilkobling.  

Kameraopptaket lagres i henhold til innstillingene dine enten i din egen sky, eller du kan bruke lagringsplassen ved å koble til Google-kontoen din til Google Disk hvor du har ledig tilgjengelig 15 GB. Det er enkelt å sette opp og koble til Google-kontoen din og gjøres direkte gjennom applikasjonen Amaryllo. Et annet alternativ er å koble Atom-kameraet direkte til skyen til Amaryllo-selskapet, som tilbyr gratis lagring av videoer på serveren for å arkivere de siste 24 timene og tre dagers lagring av 10 sekunders advarselsvarsler ved oppdagelse. Andre arkiveringsprogrammer belastes.

sikkerhet utendørs kamera med bevegelsesdeteksjon og ansikt

Sikkerhetskamera ATOM AR3S har en innebygd toveis lyd- og videostream er i Full HD- kvalitet, noe som gjør at du kan bruke den som videobeskyttelse. Når du oppdager bevegelse foran huskameraet, starter videostrømmen på mobiltelefonen din og via toveis lyd kan du kommunisere med en person foran kameraet. Ansiktsgjenkjenningsfunksjon gjør at kameraet kan gjenkjenne et menneskelig ansikt. Ved alarmen vil kameraet sende et varsel med et bilde av å oppdage bevegelse. Deretter prøver kameraet å oppdage ansiktet, og når det oppdager det, vil det sende bildet av ansiktet til en person. Enheten oppdager bare menneskelig ansikt. Det reagerer ikke på dyr eller andre livløse ting. Bevegelsesdeteksjon støttes også av funksjonen til å overvåke en person eller personer i synsområdet til kameraet. Servomotor lar kameraet automatisk rotere og spore bevegelsen til den oppdagede personen. Kameraet har en bevegelsesdeteksjonsfunksjon og overvåker oppdaget objekt innen 12 m.

Dette er virkelig TOP-smartkameraet, som fikk den prestisjetunge prisen CES i år 2017, innen innovasjoner innen markedet for digitale kameraer.

Beskyttelse av IP-kameraer

Kameraet har IR-nattesyn med 4 IR-lysdioder innen 5m, 3x PIR-bevegelsessensor og lydsensor. Ved liveoverføring kan du bruke 4x digital zoom. Det er et selvinstallerende sikkerhetssystem, som er designet for utendørs så vel som innendørs bruk. Kameraet er spesielt godt egnet til å overvåke omgivelsene og inngangsdøren til huset, men kan også brukes til å overvåke lagring, gateways, overvåking av gjenstander og ethvert annet sted hvor du vil ha oversikt over hva som skjer. Installasjonen er veldig enkel. Etter å ha lastet ned applikasjonen Amaryllo med støtte fra Android OS og iOS via GOOGLEPLAY, vil du bli guidet gjennom hele installasjonen av IP-kamera.

Applikasjonen inneholder forskjellige innstillinger av sensorer som lar deg stille IP-kameraet etter dine behov. Via applikasjonen er enheten paret med en WiFi-ruter, og sikkerhetssystemet er aktivt. Kameraet husker opptil 4 forskjellige Wi-Fi-nettverk, slik at du kan koble til en rekke rutere, og hvis en tilkobling svikter, vil den koble til et annet Wi-Fi-nettverk, som er lagret i minnet og er innenfor dets rekkevidde. I applikasjonen kan også koble til flere kameraer fra Amaryllo. Så du kan dekke flere steder og bytte mellom kameraer.

Sikkerhetskamera med ansiktsgjenkjenning og synsvinkel 360

Komplett kommunikasjon via utilgjengelig 256-biters kryptering. Kvalitet, sikkerhet og hastighet på overføring av video og lyd er derfor høyeste nivå. Gjennom applikasjonen kan du se liveoverføring av kameraer i Full HD-oppløsning på 1920x1080. Ved forstyrrelse av lyd- eller bevegelsessensoren starter kameraet skrikende alarm, og du vil motta tekst- og bildevarsler gjennom appen på mobiltelefonen din. Du kan starte direktesending for å se hva som skjer. Toveis lyd lar deg kommunisere eksternt. Kameraet har en innebygd motor som gjør at den kan bevege seg 360 ° slik at du kan overvåke hele området der kameraet er installert.

UTENDØRS IP-sikkerhetskamera fhd-montering med adapterR 3 representerer applikasjonsinnstillinger

Utendørs IP-sikkerhetskamera drives permanent via mikro-USB og AC / DC-adapter. Med den medfølgende braketten kan du installere den i taket, der den har den beste utsikten i området 360 °. Amaryllo-selskapet tilbyr med kameraet en mulighet for justering av ekstern lagring på serverne sine. Det tilbyr en gratis tjeneste med 3 dagers alarmlagring. Hver alarm blir tatt opp på ekstern lagring i 10 sekunders video. Dette er nok til å finne ut hva som skjedde, og du har videobevis.

Amaryllo tilbyr også muligheten til å aktivere tjenestene til en 7-dagers, 30-dagers eller 365-dagers tjeneste som gir ekstern lagring på deres servere for dine videoer og bilder. Andre funksjoner er også inkludert i pakken. Du kan teste pakken i en 30-dagers prøveversjon. Aktivering av tjenesten er tilgjengelig i fire enkle trinn ved hjelp av vedlagte instruksjoner og QR-kode. Denne tjenesten levert av Amaryllo er belastet. Google tilbyr 15 GB gratis lagringsplass, og du kan koble til den via appen og Google-kontoen din.

atom AR applikasjonsfunksjoner

Funksjoner:

i tillegg til WiFi-sikkerhet IP-kamera med IR-nattesyn
i tillegg til Ansiktsgjenkjenning og sporing av oppdaget person
i tillegg til 3x PIR og lydsensor med toveis lydoverføring
i tillegg til Mulighet for å koble til gratis Google-lagring med en kapasitet på 15 GB data
i tillegg til Bevegelsesdeteksjon og sporing av oppdaget person innen 12 meter
i tillegg til Tilkobling via Wi-Fi-nettverk eller via en nettverkskabel

Spesifikasjoner:

Bildesensor: 1 / 2,7 "CMOS
Oppløsning: Full HD 1920x1080 30fps, 720P, 480P, 360P
Digital zoom: 4x
Vinkelbilde med roterende kamera: 360 °
Videokomprimering: H.264, MJPEG
Minne: innebygd 8 GB
Videosikkerhet 256 bit kryptering
Nettverksprotokoller: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Innebygd mikrofon:
Ansiktsregistrering: ja (sporing av oppdaget person med ansiktsdatabase)
Bevegelsessensor: 3x PIR bevegelsessensor
Lydsensor: lydsensor
Audio: innebygd toveis mikrofon
Sending av varsler til enheten, tekst og bilder: Ja
IR Night Vision: 4 IR LED
Spenning: 12V / 3,75A DC
IP-beskyttelse: IP66 vanntett, støvtett
Operativsystem: iOS 7 og nyere, Android 4.1 og nyere
WiFi: Trådløs MIMO 2x2 2,4 GHz 802,11 b / g / n
Dimensjoner: 130x110x63 mm
Driftstemperatur: -30 til 50 ° C
Vekt: 0,8 kg


Innhold:

1x utendørs IP-sikkerhetskamera
1x Pad for å feste kameraet i taket
1x AC / DC adapter
1x Manuell

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå