Hjemmesikkerhet trådløst 360 ° Full HD-kamera + WiFi

Kode: 52-007
1,550.00 kr Pris ekskl. MVA: 1,291.70 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
+

Hjemmesikkerhet trådløst 360 ° Full HD-kamera + WiFi er et innovativt minikamera med bevegelsesdeteksjon og visning av fisk.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Hjemmesikkerhet trådløst 360 ° Full HD-kamera + WiFi er et innovativt minikamera med bevegelsesdeteksjon og visning av fiskeøyne, som sikrer hjemmet ditt. Takket være 220 ° optikk av dobbelt kvalitet skaper den et fiskeøyesyn og kan gi rom-til-rom-overvåking. Ingen deadpoints, men fullstendig dekning av plassen på ca 100m2, så du vil ha alt under kontroll. For en så bred dekning trenger du minst 4 vanlige kameraer, men takket være vårt 360 ° panoramakamera sparer du mye penger.

sikkerhet panorama minikamera

Kameraet støtter WiFi , noe som gjør det enkelt å installere på veggen eller taket, og muligheten til å kontrollere via en mobiltelefon. Bare last ned mobilappen (iOS, Android) til smarttelefonen, par begge enhetene og begynn å se på bildet i sanntid. Sikkerhetskameraet kan kobles til en hjemmeruter via WiFi eller Hot Spot, slik at du kan se bildet når som helst og hvor som helst ved hjelp av mobiltelefonen. Fotograferingskamerabildet kan justeres ved å skyve fingeren på smarttelefonen for å stille den ideelle synsvinkelen som gjør panoramakameraet til den ideelle verge for innendørs bruk.

panoramisk wifi-kameraponoramaticka bezdrotova kamera

Panoramakameraet har også en bevegelsesdeteksjonsfunksjon for å starte opptak når bevegelse i rommet oppdages. En flott funksjon takket være at du ikke vil gå glipp av noen viktige bilder, fordi bare bilder under en aktivitet blir tatt. Kameraet har ikke problemer under dårlige lysforhold, eller til og med i absolutt mørke på grunn av infrarødt LED-lys. Kameraet tilbyr også toveiskommunikasjon da det har innebygd høysensitiv mikrofon og høyttaler. Under bildet kan du lytte og snakke med babyen din eller kjæledyrene mens du er på jobb. Registrerte poster går gjennom H.264-komprimering for å redusere filstørrelsen og lagres deretter på et micro SD-kort som støttes opptil 32 GB (ikke inkludert).

Funksjoner:

i tillegg til Full HD sanntidsvideo
i tillegg til Toveis kommunikasjon
i tillegg til Bevegelsessensor
i tillegg til WiFi-tilkobling
i tillegg til Infrarød visjon

Spesifikasjoner:

Sensor: Sony IMX323 x2 (2 MPx x2)
Visningsvinkel: 220 ° x2
Videoformat: H.264
Maksimal oppløsning: 1920x1080 15fps
Internett: 2,4G WiFi
Videooppløsning: HD 1280x960
Audio: Innebygd mikrofon og høyttaler
Systemstøtte: iOS 6.0 eller nyere, Android 4.0 eller nyere.
Dimensjoner: (B) 43 mm x (H) 82,5 mm (D) 43 mm

Innholdspakke:

1x panoramakamera
1x USB-kabel
1x brukerhåndbok

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå