Elegant mini vin kjøleskap - 10L

Kode: 62-010
4 490,00 kr Pris ekskl. MVA: 3 741,70 kr
utsolgt Beklager, dette produktet er for øyeblikket ikke på lager.
Ja! Vi sender til US

Elegant mini-vinkjøleskap med 10 liters kapasitet, med sitt design som passer inn i interiøret til vinelskere og samtidig holder og alltid kjøler favorittvinen på en pålitelig måte.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Elegant mini-vinkjøleskap med 10 liters kapasitet, med sitt design som passer inn i interiøret til vinelskere og samtidig holder og alltid kjøler favorittvinen din på riktig måte.

Hvert hageselskap, klubbhus eller garasje til den rette håndverkeren må ha kjølte forfriskninger av høy kvalitet i løpet av de varme sommerdagene. Ikke begrens deg med klassiske store kjøleskap som du absolutt ikke trenger for sporadisk bruk. Våre minikjøleskap vil avkjøle det du trenger og holde drikkene dine på ønsket temperatur i løpet av dagen, og maten vil forbli fersk i veldig lang tid. Disse minikjøleskapene er ikke fordelaktige bare på grunn av størrelse og brukervennlighet i bilen under lange reiser. Du vil absolutt glede deg over moderne og tidløs design av kjøleskap som vil utfylle hvert rom. Energiforbruket er selvfølgelig direkte proporsjonalt med størrelsen og volumet på kjøleskapet. Mini bærbare kjøleskap av forskjellige slag til salgs - billig kan du kjøpe online i vår e-butikk. Kvalitetsbehandling og tilstrekkelig pris.

Spesifikasjoner:

Modell: BC-45B
Volum: 10 liter
Kjøling: 18-25 ° C under omgivelsestemperatur
Isolasjon: Polyuretanskum uten CFC og HCFC
Strømforsyning: DC 12V, DC 12V / AC 110V, DC 12V / AC 230V
Vekt: 4,5 kg
Strømforbruk: 40-60W

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå