Interaktiv Morph T-skjorte - Zombie

Kode: 90-009
320.00 kr Pris ekskl. MVA: 266.67 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
+

Interaktiv Morph-skjorte - Zombie. De spiser hjerner, men har fortsatt et hjerte. Fordi de er døde og stygge og har mobilitetsproblemer, er zombier populære

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Interaktiv Morph-skjorte - Zombie. De spiser hjerner, men har fortsatt et hjerte. Fordi de er døde og stygge og har mobilitetsproblemer, er zombier populære - og nå kan du bli så populær med Zombie T-skjorte - bankende hjerte. For å oppnå denne skumle effekten, laster du bare ned gratisappen til smarttelefonen din, legger den mobile enheten i lommen i en skjorte, og fortsett, skummel Zombie er her. Klikkingen starter og stopper bevegelse.

Fantastisk og helt perfekt - bare 30 sekunder med forberedelser, og du vil bli dominert på festen eller hvilken som helst natt eller dag med våre interaktive morph-skjorter ... Vis deg selv på festen som sjef i jeans og skjorte, men ikke bare en skjorte , men Morfph-skjorte! Og gjør deg klar for mange bilder og videoer, du vil være sentrum for oppmerksomheten. Alle Morph Designs av T-skjorter er 100% originale og 110% fantastiske.

Utrolig interaktive og digitale MORPH-skjorter du aldri har sett før . Vi garanterer at du blir stjernen på ethvert Halloween-selskap, eller på karneval, diskoteker, klubber og festivaler.

morph skjorte zombie bankende hjerte

Morph T-skjorter er ypperlige for Halloween, karneval, et diskotek, en klubb, for en fest eller festival og er den rette investeringen for deg hvis du vil få oppmerksomhet og være spesielt kul. Passer som en spesiell gave til kjære. Morph digitale og interaktive t-skjorter til salgs kan kjøpes online i vår e-butikk. Den har en ny skjortelomme, slik at du kan fjerne og sette inn telefonen på mindre enn 2 sekunder.

Digital Morph-skjorter passer for mobiltelefoner i størrelser opp til 6,25 "x 3,25" (Galaxy S og iPhone 6 Plus).
Apple-enheten må ha iOS 6 eller nyere.
Android-enheter - kjører Android 2.2 eller nyere.

For mer informasjon:
Mer moro, mer action, flere venner, flere historier og opplevelser
Laget av materialer av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.

morph-skjorte størrelsestabell

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå