Halloween Masks - Zombie

Kode: 90-017
605,00 kr Pris ekskl. MVA: 504,13 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Halloween Masks - Zombie er den første digitale animerte masken i verden. Naboene og vennene dine vil ikke kunne tro det de ser

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Hvorfor er vi den beste?

Over 35 000 YT-abonnenter Over 1000 YT-videoanmeldelser 10 millioner visninger
Profesjonell rådgivning
Markedsleder allerede 12 år
Alle produkter vi tester

Produktbeskrivelse

Halloween Masks - Zombie er den første digitale animerte masken i verden. Naboene og vennene dine vil ikke kunne tro det de ser, når de vil se på de vridende ormene i hodet til Zombie-masken. For å oppnå denne skumle effekten, laster du bare ned gratisappen til smarttelefonen din, legger den mobile enheten i en lomme i en maske, og fortsett, fantastisk Zombie er her. Klikkingen starter og stopper bevegelse.

Masks Carnival - Velkommen til fremtiden til Morph-masker! Se, le, ha det gøy bak masken din mens folk friker seg og blir redde og lurte og de vil ønske å finne ut hva det er. Alle animasjonseffekter er interaktive og har tilstedeværende lyder for forbedring av gal realistisk effekt! Utrolig enkelt og helt perfekt - bare 30 sekunder med forberedelser og gjør deg klar for mange bilder og videoer, vil du være midtpunktet. Halloween Morph-masker er 100% originale og 110% fantastiske.

Utrolig interaktive og digitale halloween-masker du aldri har sett før . Vi garanterer at du blir stjernen på ethvert Halloween-selskap, eller på karneval, diskoteker, klubber og festivaler.

Halloween Masks - Zombie morph

Morph-masker for karneval er den rette investeringen for deg hvis du ønsker å få oppmerksomhet og være spesielt kul. Passer som en spesiell gave til kjære. Morph digitale og interaktive t-skjorter til salgs kan kjøpes online i vår e-butikk. Den har en ny skjortelomme, slik at du kan fjerne og sette inn telefonen på mindre enn 2 sekunder.

Digital Morph-masker passer for mobiltelefoner i størrelser opp til 6,25 "x 3,25" (Galaxy S og iPhone 6 Plus).

Apple-enheten må ha iOS 6 eller nyere.
Android-enheter - kjører Android 2.2 eller nyere.

Mange av maskene våre er designet for å passe til nesten alle som ønsker å være kongens fest, de er løst festet eller har elastiske bånd eller elastiske materialer.

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå