Digital Morph-skjorte - Frankenstein

Kode: 90-008
320.00 kr Pris ekskl. MVA: 266.67 kr
utsolgt Beklager, dette produktet er for øyeblikket ikke på lager.
Ja! Vi sender til US

Digital Morph-skjorte - Frankenstein. Ha en forferdelig Halloween! Frankenstein T-skjorte er en av de mest forferdelige skremmende kostymene gjennom tidene.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Digital Morph-skjorte - Frankenstein. Ha en forferdelig Halloween! Frankenstein T-skjorte er en av de mest forferdelige skremmende kostymene gjennom tidene. Vi garanterer at det skremmer alle. For å oppnå denne uhyggelige effekten, laster du bare ned gratisappen til smarttelefonen din, legger den mobile enheten i lommen på en skjorte, fortsett, skummel Frankenstein er her. Klikkingen starter og stopper.

Fantastisk og helt perfekt - bare 30 sekunder med forberedelser, og du vil bli dominert på festen eller hvilken som helst natt eller dag med våre interaktive morph-skjorter ... Vis deg selv på festen som sjef i jeans og skjorte, men ikke bare en skjorte , men Morph-skjorte! Og gjør deg klar for mange bilder og videoer, du vil være sentrum for oppmerksomheten. Alle Morph Designs av T-skjorter er 100% originale og 110% fantastiske.

Utrolig interaktive og digitale MORPH-skjorter du aldri har sett før . Vi garanterer at du blir stjernen på ethvert Halloween-selskap, eller på karneval, diskoteker, klubber og festivaler.

morph skjorte frankenstein

Morph T-skjorter som er perfekte for Halloween, karneval, et diskotek, en klubb, for en fest eller festival er den rette investeringen for deg hvis du ønsker å få oppmerksomhet og være spesielt kul. Passer som en spesiell gave til kjære. Morph digitale og interaktive t-skjorter til salgs kan kjøpes online i vår e-butikk. Den har en ny skjortelomme, slik at du kan fjerne og sette inn telefonen på mindre enn 2 sekunder.

Digital Morph-skjorter passer for mobiltelefoner i størrelser opp til 6,25 "x 3,25" (Galaxy S og iPhone 6 Plus).

Apple-enheten må ha iOS 6 eller nyere.
Android-enheter - kjører Android 2.2 eller nyere.

Mer informasjon:
Mer moro, mer action, flere venner, flere historier og opplevelser
Laget av materialer av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.

morph-skjorte størrelsestabell

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå