Skummelt kostyme - halvert

Kode: 91-018
390.00 kr Pris ekskl. MVA: 325.00 kr
utsolgt Beklager, dette produktet er for øyeblikket ikke på lager.
Ja! Vi sender til US

Skummelt kostyme - halvert. Dette kostymet er en del av illusjonen om at mennesket er halvert. Se reaksjonene fra vennene dine som prøver å finne ut hvordan det fungerer.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Skummelt kostyme - halvert. Dette kostymet er en del av illusjonen om at mennesket er halvert. Se reaksjonene fra vennene dine som prøver å finne ut hvordan det fungerer. Og gjør deg klar til livredde skrik fra folket når du viser dem denne drakten, og du kan for eksempel legge til en sag for bedre effekt.

Denne unike drakten garanterer absolutt folks oppmerksomhet. Kostyme inkluderer T-skjorte og bukser med ramme. Det er et ideelt og originalt valg for Halloween Carnival. Morph Costumes som er best for Halloween, karneval, diskotek, i en klubb, på en fest eller festival er den mest riktige investeringen for deg hvis du vil være oppmerksom og være spesielt kul. Passer som en spesiell gave til kjære. Kostymer kan kjøpes online i vår e-butikk. Og gjør deg klar for mange bilder og videoer fordi du kommer til å være i sentrum av oppmerksomheten.

Kostymer er ikke som dagens klær og er designet og produsert for å passe til mange forskjellige størrelser. Mange av dem har elastiske belter og strekkmateriale for behagelig bruk. For mer informasjon se nedenfor:

morph kostymer en størrelse

Mer informasjon:
Mer moro, mer action, flere venner, flere historier og opplevelser
Laget av materialer av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå