Morph spiderman-kostyme til Halloween eller karneval

Kode: 91-008
649,00 kr Pris ekskl. MVA: 540,87 kr
utsolgt Beklager, dette produktet er for øyeblikket ikke på lager.
Ja! Vi sender til US

Morph spiderman kostyme til Halloween eller karneval er den beste kostymen, det du kan kjøpe. Kan ikke allerede vente? Sjekk ut vår ORIGINAL SPIDERMAN MORPH-drakt.

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Morph spiderman kostyme til Halloween eller karneval er den beste kostymen, det du kan kjøpe. Kan ikke allerede vente? Sjekk ut vår ORIGINAL SPIDERMAN MORPH-drakt. Hver gutt / mann drømmer om hvordan det er å være superhelt og nå, takk Amazing Spiderman Morph-kostyme kan oppleve hvordan det føles å være en superhelt med sin fantastiske styrke, utholdenhet og fart. Denne offisielt lisensierte Amazing Spiderman-drakten er helt ideelt og originalt valg for Halloween.

Carnival Morph Costumessom er de beste for Halloween, karneval, diskotek, i en klubb, på en fest eller festival er den mest riktige investeringen for deg hvis du vil være oppmerksom og være spesielt kul. Passer som en spesiell gave til kjære. Kostymer kan kjøpes online i vår e-butikk. Og gjør deg klar for mange bilder og videoer fordi du kommer til å være i sentrum av oppmerksomheten.

Kostymekarneval - dobbel søm rundt innsiden av kostymet sørger for lang levetid, mens to glidelåser gir rask og enkel morfing og demorfering. Spesiell kombinasjon av materialer sørger for større attraktivitet i drakten og 13% spandex (elastan) garanterer ikke bare flott design , men også behagelig bruk.

Kostymer ble nøye designet av den hemmelige elastanblandingen vår, noe som betyr at kostymet vårt passer deg bedre, holder lenger og gir deg timer med moro. Med så mange flotte mønstre kan du Morph til dine favoritt superhelter, fantastiske dyr og skumle Halloween-monstre.

For mer informasjon:

Mer moro, mer action, flere venner, flere historier og opplevelser
Laget av materialer av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.

morph karneval kostymer bordstørrelser

Morph dress passer ikke så godt som vanlig klær! Se nøye på størrelsestabellen vår for å være sikker på at du velger riktig størrelse. Valg av morf kostyme er basert på høyden, så ikke bekymre deg hvis du har en større eller mindre kjolestørrelse ..

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (8)

98%