Morph Halloween kostyme - bankende hjerte

Kode: 91-014
319,00 kr Pris ekskl. MVA: 265,87 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Morph Halloween kostyme - Beating Heart er den beste kostymen du kan kjøpe. Gjør deg klar for at folk vil lure og bli redde. Se den realistiske hjerterytmen

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Hvorfor er vi den beste?

Over 35 000 YT-abonnenter Over 1000 YT-videoanmeldelser 10 millioner visninger
Profesjonell rådgivning
Markedsleder allerede 12 år
Alle produkter vi tester

Produktbeskrivelse

Morph Halloween kostyme - Beating Heart er den beste kostymen du kan kjøpe. Gjør deg klar for at folk vil lure og bli redde. Å se den realistiske hjerterytmen er et stort sjokk for de som ser det. Og hvem er spent på å se på det blodige hjertet som slår gjennom T-skjorten?

Carnival Morph Costumes som er best for Halloween, karneval, diskotek, i en klubb, på en fest eller festival er den mest riktige investeringen for deg hvis du vil være oppmerksom og være spesielt kul. Passer som en spesiell gave til kjære. Kostymer kan kjøpes online i vår e-butikk. Og gjør deg klar for mange bilder og videoer fordi du kommer til å være i sentrum av oppmerksomheten.

Sett mobilenheten i en skjult lomme på en skjorte, og kjør den nedlastede applikasjonen for morfedrakt - bankende hjerte. Displayet viser det bankende hjertet, og dobbeltklikk bare på hjerteslag for å starte applikasjonen, og med ett klikk kan du stoppe den. Latex T-skjorte er ETT STØRRELSE og passer til alle mobile enheter fra iTouch til Samsung Galaxy Note.

morph kostym bankende hjerte

Kostymer ble nøye designet av den hemmelige elastanblandingen vår, noe som betyr at kostymet vårt passer deg bedre, holder lenger og gir deg timer med moro .

Mer informasjon:

Mer moro, mer action, flere venner, flere historier og opplevelser
Laget av materialer av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.

Produktdiskusjon (1)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Szi

Innhold

Szilágyi László svar

God ettermiddag! Jeg vil gjerne vite om det bankende hjertekostymet inkluderer t-skjorten eller skjorten som er skikkelig malt?

Oversatt fra: hu
Cool Mania

Morph Halloween kostyme - bankende hjerte

Mario Bruchanik svar

HI
Ikke uten skjorte, det er bare en del av kostyme https://www.cool-mania.net/mini/w-980/data/product/c1887/morf-kostym-krvava-rana1.jpg

Oversatt fra: hu
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå