Morph Halloween kostyme - bankende hjerte

Kode: 91-014
319,00 kr Pris ekskl. MVA: 265,87 kr
forhåndsbestille Levering av produktet rundt 1-3 s uker.
Ja! Vi sender til US
+

Morph Halloween kostyme - Beating Heart er den beste kostymen du kan kjøpe. Gjør deg klar for at folk vil lure og bli redde. Se den realistiske hjerterytmen

Forbrukervern

  • Gratis ombytning av varer innen 30 dager
  • Garanti for produkter - 24 måneder
  • Tilbakebetalingsgaranti innen 14 dager

Produktbeskrivelse

Morph Halloween kostyme - Beating Heart er den beste kostymen du kan kjøpe. Gjør deg klar for at folk vil lure og bli redde. Å se den realistiske hjerterytmen er et stort sjokk for de som ser det. Og hvem er spent på å se på det blodige hjertet som slår gjennom T-skjorten?

Carnival Morph Costumes som er best for Halloween, karneval, diskotek, i en klubb, på en fest eller festival er den mest riktige investeringen for deg hvis du vil være oppmerksom og være spesielt kul. Passer som en spesiell gave til kjære. Kostymer kan kjøpes online i vår e-butikk. Og gjør deg klar for mange bilder og videoer fordi du kommer til å være i sentrum av oppmerksomheten.

Sett mobilenheten i en skjult lomme på en skjorte, og kjør den nedlastede applikasjonen for morfedrakt - bankende hjerte. Displayet viser det bankende hjertet, og dobbeltklikk bare på hjerteslag for å starte applikasjonen, og med ett klikk kan du stoppe den. Latex T-skjorte er ETT STØRRELSE og passer til alle mobile enheter fra iTouch til Samsung Galaxy Note.

morph kostym bankende hjerte

Kostymer ble nøye designet av den hemmelige elastanblandingen vår, noe som betyr at kostymet vårt passer deg bedre, holder lenger og gir deg timer med moro .

Mer informasjon:

Mer moro, mer action, flere venner, flere historier og opplevelser
Laget av materialer av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.

Produktdiskusjon (0)

Har du spørsmål om produkt?
Spør i diskusjonen

Ingen spørsmål ennå
Vi vil skrive svaret til spørsmålet ditt på denne e-posten.

Produktvurdering (0)

Ingen vurdering ennå